Delia se pregăteşte să devină mamă? Detaliul care a dat-o de gol

Delia este casatorita cu omul de afaceri Razvan Munteanu din 2012. Desi au trecut 4 ani de atunci, vedeta nu are de gand sa faca un copil, in viitorul apropiat.

RomaniaTV.net
25 aug. 2016, 09:22

Dicuţiile despre sarcină au devenit un subiect tabu pentru Delia, care a obosit să tot explice că cel puţin pentru moment nu are de gând să schimbe scutece. Artista a răspuns vehement unui şir de întrebări pe această temă, dar recent a lăsat să se înţeleagă că s-ar fi schimbat oarecum părerea despre un bebeluş în familia ei. Artista este căsătorită de aproape patru ani cu Răzvan Munteanu, care se ocupă şi de cariera ei, dar nu s-a gândit serios să devină mamă.

Între timp ea s-a dat de gol pe reţeaua de socializare în timp ce le arăta fanilor o fotografie cu geanta ei. Artista a dezvăluit că pe lângă cosmetice şi nelipsitul încărcător al telefonului mobil pe care îl foloseşte la capacitate maximă se află şi o cutie care a ridicat semne de întrebare.

Fanii nu au ezitat să o întrebe ce face cu laptele praf în geantă din moment ce teoretic nu prea ar avea nevoie să care după ea aşa ceva. „Da, este lapte praf. Nu-l beau. E pentru pufuleţi!”, a explicat cântăreaţa, prinsă în aceste zile în focurile filmărilor pentru „iUmor” de la Antena 1.