Delia se retrage din muzică? Dezvăluirile artistei: „Mi-am dat seama cum e să fii om normal și e plăcut”

Delia se retrage din muzică? Vedeta se află în lumina reflectoarelor încă din adolescenţă şi recunoaşte că a cam obosit. Mai mult decât atât, pandemia a ajutat-o să vadă cum arată viața unui on normal, pe care și-ar dori să o trăiască și ea zilnic.

03 feb. 2022, 11:56
Delia se retrage din muzică? Dezvăluirile artistei: „Mi-am dat seama cum e să fii om normal și e plăcut”

Delia se retrage din muzică? Este una dintre cele mai apreciate şi iubite artiste din România, însă asta a venit la pachet cu unele dezavantaje. A mărturisit că nu a ştiut ce înseamnă să ai o rutină liniștită și normală, iar în weekend să dormi în patul tău de acasă.

Delia se retrage din muzică?

Acum, dorinţa ei cea mai mare este să aibă o viață normală, o rutină liniștită și mai ales să facă doar ceea ce îi place.

Cântăreaţa spune că nu ar putea renunța la doar la o serie de concerte și să diminueze volumul de muncă, pentru că oamenii din echipă au și ei nevoie de banii și de salarii, iar în spatele trupei sale este o întreagă echipă tehnică, la care se adaugă tour managerii, agenții și artiștii care fac balcking vocals.

Citeşte şi: Florin Salam și Delia Matache, duet spectaculos la o petrecere de fiţe. Ce piesă celebră au interpretat VIDEO

Aș face cât mai puține și mi-aș lua timp pentru mine și aș stoarce timpul ăla exact cu ce vreau să îmi bucur inimioara (…) Aș cuceri munții, m-aș plimba în toată lumea (…) Vreau să îmi trăiesc viața frumoasă.

Cu ajutorul pandemiei mi-am dat seama ce înseamnă să fii om normal și e plăcut să stai acasă și să ai o rutină, e plăcut să mănânci mâncare caldă și nu din benzinării, e plăcut să ai o rutină normală și sănătoasă.

Faptul că ai o rutină de artist, ești un artist de succes și ești chemat tot timpul în turnee prin țară, te șubrezește. Tu ai tot anul ocupat, nu ai cum să fii așa! Omul nu e construit să trăiască așa, în mașină!”, a spus Delia în podcastul lui Codin Maticiuc.