Florin Salam și Delia Matache, duet spectaculos la o petrecere de fiţe. Ce piesă celebră au interpretat VIDEO

Florin Salam și Delia Matache au cântat împreună pe aceeași scenă, în duet. Manelistul și jurata de la X Factor au impresionat pe toată lumea la o petrecere de fiţe!

14 ian. 2022, 14:16
Florin Salam și Delia Matache, duet spectaculos la o petrecere de fiţe. Ce piesă celebră au interpretat VIDEO

Florin Salam și Delia Matache, duet spectaculos la o petrecere de fiţe. Cei doi au fost invitați la o petrecere de zile mari, a controversatului om de afaceri Dănuţ Soare, acolo unde au decis ca împreună să surprinsă pe toată lumea și să fredoneze o piesă a lui Adrian Minune.

Florin Salam și Delia Matache, duet spectaculos la o petrecere de fiţe

„Aș da zile de la mine” a fost melodia cu care Florin Salam și Delia Matache au făcut furori în momentul în care au început să o cânte, impresionând pe toată lumea cu vocile lor. Evenimentul a avut loc acum 10 ani, iar Delia şi Florin Salam au rămas prieteni. De altfel, chiar și în urmă cu doar câteva săptămâni, de Crăciun, aceștia au petrecut împreună. Jurata de la X Factor a publicat pe pagina sa de socializare mai multe imagini de la o petrecere unde invitat a fost Florin Salam. Manelistul a făcut show, ca întotdeauna, iar Delia Matache nu s-a oprit din dansat și cântat, pe ritmurile de manele, alături de toți cei prezenți!

S-a aflat suma uluitoare pe care a cântat Florin Salam, împreună cu formaţia sa, la ziua soţului Deliei

În a doua zi de Crăciun, Delia a organizat o petrecere privată, în cinstea soțului ei, Răzvan Munteanu. Familia, dar și prietenii apropiați s-au prezentat așa cum se cuvine, mai ales că atmosfera făcută de Florin Salam se anunța a fi incendiară. „Regele manelelor” ar fi acceptat să facă un „program”, așa cum e vorba între artiști, pe gratis pentru bunii săi prieteni, dar mare i-a fost mirarea când s-a trezit cu bani adunați din dedicații cât să plătească un prânz la restaurantele din Herăstrău!