Delia și-a dublat profiturile. Firmele cântăreței au avut afaceri de 14,6 milioane de lei în 2022

Delia are succes și în afaceri, nu doar în cariera muzicală. Firmele la care este asociat au avut afaceri de 14,6 milioane de lei anul trecut.

03 iul. 2023, 13:16
Delia și-a dublat profiturile. Firmele cântăreței au avut afaceri de 14,6 milioane de lei în 2022
Delia, printre cele mai bogate artiste de la noi

Firmele la care Delia este asociat au avut o cifră de afaceri totală de 14,6 milioane de lei în 2022, potrivit Economica.net. Deliaevent, Black Spirit, Roka Records și Stardelsound sunt firmele la care artista este asociat cu cel puțin 45% din părțile sociale. Potrivit unei statistici ale sursei citate, pe baza rezultatelor financiare, vedeta și-a dublat profiturile, față de anul 2021.

Citește și: Delia, huiduită la sărbătoarea centenarului Rapidului. Cum a apărut în Giulești, în fața a mii de rapidiști: „A venit îmbrăcată în roș-albstru, să plece”

Deliaevent este deținută de asociații Delia Munteanu cu 95% din firmă și de Nicoleta Spatacean cu o cotă de 5% din capitalul social al firmei, conform informațiilor puse la dispoziția Economica.net de portalul Termene. Firma se ocupă cu activități de interpreatre artistică și a avut un număr mediu de cinci salariți în anii 2021 și 2020.

Black Spirit este deținută de Delia cu o cotă de 75% din firmă și de Constantin-Nicolae Dobreanu cu 25%.

Roka Rekords este deținută de soțul artistei, Răzvan Munteanu, cu o cotă de 55% și de ea cu 45%. Firma are activități de realizare a înregistrărilor audio și activități de editare muzicală, fiind înregistrată la Registrul Comerțului în decembrie 2020.

Citește și: Imagini șocante cu Delia! În ce ipostaze a apărut celebra artistă: „Azi am chef să fac scandal”

Starelsound este deținută de artistă cu 95% din capitalul social al firmei și de Nicoleta Spatacean cu o cotă de 5%.

Vedeta mai are și o cotă de 4,9766% din societatea Humans DNA care are activități de editare a altor produse software.

Sursă: date obținute de Economica.net de la ONRC, prin intermediul platformei Termene