Delia și mama ei, moment artistic unic de 1 Decembrie! Surpriză uriașă pentru fani – VIDEO

Delia și mama ei, Gina Matache, au fost protagonistele unui moment foarte special de 1 Decembrie. Artista a cântat alături de mama ei mai multe melodii de petrecere.

01 dec. 2021, 15:57
Delia și mama ei, moment artistic unic de 1 Decembrie! Surpriză uriașă pentru fani – VIDEO

Delia a demonstrat încă o dată că e o artistă complexă. Pe lângă voce, stăpânește foarte bine un instrument destul de dificil. Delia și-a început momentul artistic cu o doină la flaut care i-a cucerit pe toți.

Apoi, cele două artiste au început să cânte cu vocea. Prima piesă a fost „Spune, spune, moș bătrân”, urmată de „Cu-o damigeană și-un pahar” și „Sanie cu zurgălăi”.

Delia a studiat flautul timp de 12 ani și a mărturisit în repetate rânduri că se mândrește cu acest lucru pentru că “nu orice cântăreaţă sau solist de la noi ştie să cânte la vreun instrument. E o calitate. Majoritatea nu ştiu note muzicale”.

După cum puteți observa, Delia a moștenit talentul muzical de la mama ei. La fel și sora ei, Oana. Gina Matache este cântăreață de muzică populară și are 58 de ani.

Cum și-a început Delia cariera în muzică

Artista a făcut primii pași în muzică când era doar o adolescentă. A făcut parte din formația N&D, alături de care a scos patru albume și s-a bucurat de un succes fantastic la nivel național. Ulterior, după ce trupa s-a destrămat, Delia a continuat de una singură. Piesele ei au început să devină hit-uri una după una. Acum putem spune că e una dintre cele mai talentate și apreciate artiste din țară.

Delia s-a născut la București și a absolvit Liceul de Muzică „Dinu Lipatti”. A studiat pianul pentru cinci ani, iar apoi a început să ia lecții particulare de flaut.

Delia, motivul pentru care primește un salariu colosal la „X Factor”: „Am fost obligată prin presiuni din partea producătorilor”


loading...