Surprize pentru femei cu ocazia zilei de 8 martie! Ce vor primi angajatele anumitor companii. ”Mi se pare important”

Primăvara a venit, și odată cu ea, și luna femeii! Dacă bărbații încă au timp să decidă ce cadouri le vor cumpăra iubitelor, soțiilor sau mamelor, de 8 martie anumite companii au pregătit deja surprize pentru angajate!

05 mart. 2024, 13:55
Surprize pentru femei cu ocazia zilei de 8 martie! Ce vor primi angajatele anumitor companii. ”Mi se pare important”

Am intrat în luna femeii, iar dacă bărbații mai au timp să decidă cu ce cadouri pot să își surprindă iubitele, soțiile sau mamele, de 8 martie companiile au pregătit deja surprize însemnate pentru angajate.

Citește și Vouchere-cadou de Ziua Femeii 2024. Ce judeţe dau prime de 300 de lei de 8 Martie

Unele firme le dau o zi liberă plătită, altele vouchere sau carduri cadou!

De exemplu, la o companie din domeniul tehnologiei lucrează în jur de 50 de femei, astfel, pentru a sărbători 8 martie așa cum se cuvine, acestea vor primi o zi liberă plătită.

„Urmează să îmi vizitez familia ca să o petrec împreună cu mama mea. Mi se pare important fiindcă fiind un eveniment care de obicei se petrece în viața personală, faptul că se extinde și în viața de lucru e un aspect foarte frumos fiindcă ne face să ne simțim importante”, a spus Irina Furdui, angajată.

„Au fost companii care ne-au oferit cadouri, companii care nu, în această companie de fiecare dată am primit câte ceva. Voi fi împreună cu fiica mea care este adolescentă și vom petrece împreună”, a spus Lidia Popescu, o altă angajată.

„Ne bucură că vom avea colege mai odihnite, mai productive și mai relaxate”, a completat Mihai Mihailescu, managerul departamentului de consultanță.

Beneficiile salariatelor, mai mari cu 58% față de 2023

În schimb, angajatele unei firme vor sărbători cu colegii. Claudia Cismaru, directorul financiar și de resurse umane al unei companii a precizat că angajatele se vor simți bine în preajma celorlalte colege, motiv pentru care vor sărbători împreună Ziua Femeii.

„Mergem pe jumătate de zi lucrată, după prânz se acordă liber toate fetelor din companie și se organizează ori o masă de către colegii noștri ori o ieșire la un teatru, la un spectacol ceva care știm că le-ar face plăcere”, a spus Claudia Cismaru, potrivit ProTv.

Printre altele, sunt și companii care le dau angajatelor vouchere sau carduri cadou.

De cele mai multe ori, valoarea acestora este de până-n 300 de lei, pentru că această sumă este neimpozabilă.

O analiză a unei companii de profil arată că anul trecut, numărul firmelor care le-au acordat beneficii salariatelor a crescut cu 58% față de anul precedent.

Potrivit Institutului Național de Statistică, în România lucrează aproape 3 milioane de doamne și domnișoare.

Citește și Tichete cadou de 8 martie 2024. Se dau 300 de lei neimpozabili doar pentru doamne. Cine primeşte vouchere de Ziua femeii

Potrivit Institutului Național de Statistică, în România lucrează aproape 3 milioane de doamne și domnișoare.