Delta Dunării a fost vândută în Germania şi Austria de tour operatori străini

Mai multe destinaţii turistice au fost prezente în cadrul târgurilor de turism desfăşurate în această perioadă în Austria şi Germania. Un un tour-operator austriac a epuizat toate ofertele turistice pentru ţara noastră.

RomaniaTV.net
20 ian. 2012, 14:26
Delta Dunării a fost vândută în Germania şi Austria de tour operatori străini

Ofertele de turism în România au fost incluse în ofertele tour-operatorilor străini prezenţi la Târgul Internaţional de Turism „Ferien Messe“ de la Viena (desfăşurat în perioada 12 – 15 ianuarie a.c.) şi la Târgul Internaţional de Turism „Caravan, Motor, Tourismus“ („CMT“) de la Stuttgart (care este în plină desfăşurare). „Unele agenţii străine au ales chiar obiective turistice româneşti pentru a ilustra coperţile ghidurilor cu care s-au prezentat la târg, iar toate sejururile în ţara noastră oferite de un tour-operator austriac au fost epuizate. De mare succes în rândul turiştilor austrieci şi germani se bucură şi standurile României, organizate în cadrul ambelor manifestări de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) şi care prezintă oferte ale tour-operatorilor din ţară“ informează ministerul turismului.

La târgul din Austria, agenţia Kneissl Touristik a oferit un tur complet al României (pe ruta Oradea – Sibiu – Braşov – Sinaia – Bucureşti – Constanţa – Iaşi – Baia Mare, cu oprire la mai multe mănăstiri din Moldova şi în Delta Dunării), iar pe coperta broşurii agenţia a ales să promoveze Mănăstirea Voroneţ. Vacanţe în România au oferit şi alţi tour-operatori austrieci prezenţi la eveniment pe destinaţiile Delta Dunării şi Transilvania.

Standul organizat de ministerul turismului în Viena a găzduit 26 de expozanţi, hotelieri, agenţii şi asociaţii de turism, autorităţi publice locale şi operatori economici din domenii conexe turismului. La standul României, MDRT le-a distribuit vizitatorilor materiale promoţionale cu însemnele brandului turistic naţional şi broşuri de promovare a destinaţiilor româneşti. Şi în cadrul evenimentului turistic din Stuttgart, sunt prezenţi cu oferte 20 de expozanţi români.