DEMENŢIAL: Pedeapsa primită de un BĂRBAT după ce nu a vrut să facă SEX în TREI cu DOUĂ FEMEI FOTO

Un bărbat din America a ajuns la spital cu răni grave după ce nu a fost de acord să facă sex în trei cu iubita sa şi o altă femeie. Astfel, cele două tinere au ajuns bete în locuinţa cuplui, iar atunci când acesta a refuzat, l-au înjunghiat în ochi şi l-au tăiat de mai multe ori cu cuţitul, înainte ca victima să poată fugi din casă şi să ceară ajutor.

11 oct. 2013, 06:04

Crystal King-Woolfork, o femeie de 28 de ani, a petrecut toată noaptea înainte să vină acasă în stare de ebrietate, alături de o altă prietenă. Cele două femei au început să facă sex, iar atunci când iubitul ei nu a vrut să li se alăture, King l-a înjunghiat în ochi cu un cuţit. Mai mult, el a fost rănit la umăr şi la cap, înainte să reuşească să o dezarmeze pe agresoare, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Un bărbat din Braşov ŞI-A UCIS IUBITA pentru că nu a vrut să facă SEX în trei

Într-un final, tânăra din Florida a fost arestată. Poliţiştii au rămas uimiţi când au descoperit motivul atacului. Incidentul a avut loc pe 27 septembrie, chiar în dormitorul cuplului. Autorităţile au descoperit că femeia a atacat cu un cuţit mare de bucătărie, iar victima a reuşit să scape numai după ce şi-a dezarmat iubita şi a ascuns instrumentul de tăiat sub salteaua patului.

Citeşte şi DILEMA UNEI FEMEI: Am rămas însărcinată în urma unei partide de sex în TREI

Victima a ajuns la spital cu răni grave, în timp ce tânăra a ajuns la închisoare, fiind acuzată de tentativă de crimă. Ulterior, ea a recunoscut că a dat în iubitul ei de câteva ori, dar cu un suport pentru lumânări din metal, nu cu un cuţit. Mai mult, se pare că şi bărbatul ar fi lovit-o de mai multe ori cu capul de perete. Poliţiştii fac în continuare cercetări privind acest caz bizar de violenţă conjugală.