Un bărbat din Braşov ŞI-A UCIS IUBITA pentru că nu a vrut să facă SEX în trei

Şi-a omorât iubita pentru că nu a vrut să-i îndeplinească o fantezie sexuală. Un bărbat de 38 de ani din Braşov s-a enervat cumplit că prietena lui nu a vrut să facă sex în trei. El a fost arestat preventiv şi a fost trimis în judecată pentru omor calificat şi viol.

RomaniaTV.net
18 iul. 2013, 06:38
Un bărbat din Braşov ŞI-A UCIS IUBITA pentru că nu a vrut să facă SEX în trei

Femeia, în vârstă de 37 de ani, a fost bătută crunt de către concubinul ei, în noaptea de 15 spre 16 iunie, apoi sechestrată în casă fără a i se permite să primească îngrijiri medicale timp de câteva zile până când starea i s-a agravat, apoi a fost transportată la Spitalul Judeţean Braşov, unde a murit.

Femeia a susţinut, pe patul de moarte, că a fost, de fapt, tâlhărită de nişte necunoscuţi, aşa cum ar fi obligat-o concubinul ei să spună. În urma anchetei, procurorii au constatat că femeia a fost bătută cu pumnii, picioarele, un scaun şi un cablu de alimentare calculator pentru motivul că ar fi refuzat să întreţină relaţii sexuale cu el, în prezenţa unui prieten al agresorului, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Potrivit raportului de autopsie întocmit de către Serviciului Judeţean de Medicină Legală Braşov, moartea femeii a fost violentă, „fiind cauzată de şocul traumatic extern contuziv cu rabdomioliză severă, insuficienţă pluriorganică de ileon cu peritonită generalizată care iniţial a evoluat neasistat medical”.

Dosarul a fost înaintat în vederea efectuării cercetării judecătoreşti Tribunalului Braşov. Agresorul femeii, Ştefan Marcel Roger (38 de ani) şi sora acestuia au fost reţinuţi pe data de 19 iunie, pentru 24 de ore, primul pentru omor şi lipsire de libertate în mod ilegal, iar sora lui pentru lipsire de libertate. Sora agresorului, în vârstă de 25 de ani, a fost ulterior eliberată după ce a consimţit să colaboreze cu organele de poliţie pentru aflarea adevărului în acest caz, iar bărbatul a fost arestat preventiv.

Iniţial, poliţiştii au fost trimişi pe o pistă greşită după ce femeia a declarat, de pe patul de spital, că a fost răpită din parcarea unui hypermarket din Braşov, bătută şi tâlhărită de bani şi telefonul mobil, apoi transportată înapoi în parcare şi abandonată. Povestea ei a fost susţinută şi de concubinul acesteia şi de sora lui.

„În urma cercetărilor efectuate, a verificărilor camerelor de supraveghere de la hypermarketul respectiv s-a constatat că povestea nu se susţine şi că suspectul principal în acest caz este concubinul femeii, organele de anchetă fiind puse pe o pistă falsă”, a spus comisar şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, într-o conferinţă de presă din 20 iunie.

Iniţial, ancheta a scos la iveală faptul că femeia, Irina Bene, în vârstă de 37 de ani, ar fi fost bătută din cauza geloziei de concubinul ei Ştefan Marcel Roger (38 ani) cu pumnii, picioarele şi un cablu electric, pe data de 14 iunie, în pădurea de la Bunloc, din Braşov, după care bărbatul a suit-o pe un ATV şi a dus-o la locuinţa comună de pe strada Carierei, din localitatea Săcele, unde a continuat să o lovească cu pumnii, picioarele şi cu un scaun de bucătărie.

Ulterior, procurorii au aflat că femeia nu a fost ucisă din gelozie, ci pentru că ar fi refuzat să întreţină relaţii sexuale cu el în prezenţa unui prieten al iubitului ei. Femeia a vurt să se ducă la spital şi să ceară ajutor medical, însă concubinul ei şi sora acestuia i-au interzis să părăsească locuinţa, sechestrând-o. Tot bărbatul a forţat-o, sub ameninţare, să susţină scenariul cu tâlhăria din parcarea unui hypermarket, potrivit sursei citate.

După două zile de la incident, starea femeii s-a agravat foarte mult, iar pe 16 iunie sora bărbatului a sunat la 112 şi a chemat salvarea. Femeia a fost internată, însă se simţea din ce în ce mai rău, iar pe 18 iunie a fost operată de urgenţă, însă a murit la spital din cauza unor complicaţii provocate de leziunile interne pe care le-a suferit. Suspectul a cunoscut-o pe femeie în Germania, în urmă cu câţiva ani, unde aceasta lucra ca prostituată de lux la un bordel, fiind o femeie frumoasă. Cei doi s-au îndrăgostit şi s-au întors în România, la locuinţa acestuia din Săcele. Femeia era originară din nordul ţării, însă bărbatul i-a făcut mutaţie la Săcele.