Demi Moore a plecat în India pentru a se reface după divorţ

Demi Moore, 51 de ani, s-a aflat pentru 3 zile în India în cursul săptămânii trecute, pentru a scăpa de energiile negative acumulate din cauza mediatizatului divorţ de mai tânărul său soţ, Ashton Kutcher, conform Agerpres.

RomaniaTV.net
13 nov. 2013, 10:09
Demi Moore a plecat în India pentru a se reface după divorţ

Actriţa a călătorit alături de ghidul său spiritual, guru Hargopal Kaur Khalsa.

Demi susţine că s-a împăcat cu gândul divorţului, dar simţea nevoia să-şi limpezească gândurile şi să scape de energiile negative pe care le-a acumulat. Ea spune că s-a vindecat complet de despărţirea de Ashton şi este chiar pregătită să o accepte pe Mila în viaţa ei’, a declarat o sursă apropiată actriţei, conform revistei Grazia.

Demi Moore a ales să plece în India pentru a se relaxa după acest divorţ la sugestia prietenului ei Russell Brand, care a găsit această soluţie după propriul său divorţ de Katy Perry.

VEZI ŞI Demi Moore i-a FURAT iubitul fiicei sale. Vedeta se iubeşte cu un bărbat mai tânăr cu 20 de ani

‘Russell i-a spus că această călătorie o va ajuta să privească lucrurile dintr-o perspectivă mai bună şi o va menţine pe drumul drept’, a mai adăugat sursa citată.

În cadrul acestei călătorii ‘de curăţare’, Demi nu a avut voie să rostească niciun cuvânt. De asemenea, cu acest prilej ea a asistat şi la o conferinţă cu titlul ‘Poftă, Dorinţă şi Dependenţă’ susţinută chiar de Dalai Lama.

‘Demi continuă lupta împotriva dependenţei de droguri şi de alcool, o luptă veche care însă a redevenit actuală după ce acest divorţ a readus-o pe drumul abuzurilor. Ea conştientizează problemele pe care le are şi nu vrea să lase ca acest divorţ să o trimită înapoi în acel loc întunecat din care abia a reuşit să se smulgă’, a mai adăugat sursa citată.