Demi Moore, mai tânără cu 2 milioane de dolari. Ce intervenţii şi-a făcut?

Apariţia sa pe covorul roşu în sezonul galelor hollywoodiene de premiere a fost de-a dreptul ma­gică. Fiindcă numai o magie – sau mai multe, în cabinetele plasticienilor – o puteau face să arate aşa la 53 de ani. Comparând noul look cu cel surprins de paparazzi vara trecută, după trauma descoperirii unui tânăr înecat în pisci­na ei, diferenţele sunt... bine lucrate.

RomaniaTV.net
28 mart. 2016, 11:41
Demi Moore, mai tânără cu 2 milioane de dolari. Ce intervenţii şi-a făcut?

Surse din apropierea vedetei spun, de altfel, că aceasta s-a supus unei palete foarte variate de inter­venţii costisitoare. Demi a aruncat cu banii pentru a ajunge din nou la înfăţişarea visată.

Citeşte şi  Demi Moore a luat o decizie categorică în privinţa viitorilor ei iubiţi

Astfel, după ce şi-a updatat programul de sport şi regimul alimentar, „a selectat cele mai bune tratamente pentru piele ca să rezolve ceea ce exerciţiul fizic şi alimentaţia ultrasănătoasă nu pot repara”, spune aceeaşi sursă. Iar asta înseam­nă şi Créme de la Mer, pomada minune pentru faţă, pe care cheltuie 2.000 $ lunar.

La asta s-au adăugat tratamen­tele cu laser pentru pete de bătrâneţe şi ver­geturi (1.500 $/şedinţă) şi tratamente faciale şi an­ticelulitice, alături de sesiuni de bronzare la solar, care o costă în total alte 2.000 $/lună.

Citește continuarea acestui material pe okmagazine.ro