Demisia momentului. Şi-a anunțat plecarea din televiziune după 11 ani

Vlad Enăchescu spune că decizia plecării îi aparţine, însă recunoaşte că a existat o înţelegere între cele două părţi în vederea încetării colaborării.

27 oct. 2021, 14:31
Demisia momentului. Şi-a anunțat plecarea din televiziune după 11 ani

Vlad Enăchescu se desparte de Telekom Sport, postul unde a fost director general încă de la lansare
Este vorba despre Vlad Enăchescu, director general al Telekom Sport încă de la lansarea postului TV în anul 2010.

El va părăsi conducerea postului de televiziune cu profil sportiv. Vlad Enăchescu a fost, în paralel cu această funcţie, şi coordonator al compartimentului de handbal din cadrul CSM București, între iunie 2019 și iunie 2020, relatează paginademedia.ro.

Florin Călinescu: „PRO TV este puterea unui brand de telecomandă care merge dintr-o inerție. Au început fisurile”. Ce va face după demisie

El câştiga 19.000 de lei pe lună de la clubul sportiv bucureştean. În trecut, Enăchescu a mai ocupat funcţii importante în cadrul TVR sau Telesport.

Vlad Enăchescu spune că decizia plecării îi aparţine, însă recunoaşte că a existat o înţelegere între cele două părţi în vederea încetării colaborării.

“Decizia a fost a mea, dar a fost o înțelegere a parților că această colaborare urmează să înceteze. Am agreat de comun acord să mai stau o perioadă”, spune omul de televiziune.

Cât despre direcţia spre care se va îndrepta în continuare, Vlad Enăchescu nu a putut oferi un comentariu clar. “Despre direcţie vom vorbi la momentul respectiv. Rămâne să vedem, nu pot să spun în momentul de faţă ceva foarte clar”, a mai precizat acesta.

Se închide o televiziune, prezentatorul a fost arestat. Anunţul a fost făcut de președinte

În 2010, Romtelecom îşi lansa propriul canal de sport, numit Dolce Sport. Vlad Enăchescu era director general, iar din echipă mai făceau parte Costin Ştucan, Emil Grădinescu, Cosmin Băleanu şi Bogdan Cosmescu.

În 2017, odată cu intrarea Telekom în acţionariat, postul trece printr-un proces de rebranding şi devine Telekom Sport.

Telekom Sport a fost cumpărat, în aprilie 2020, de către grupul Clever Media, deţinut de Adrian Tomşa și din care mai fac parte Prima TV, Look, Profit News sau Agro TV. Vlad Enăchescu şi-a păstrat funcţia, dar a avut atribuţii şi la celelalte canale din grupul media.


loading...