DEMISIE în PSD. Un deputat a decis să plece din partid: „Nu doresc dezbinare”

Deputatul PSD, Florin Nicolae, şi-a dat demisia din partid, acesta susţinând că nu vrea "dezbinare în rândul organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu". La numai o zi de la plecarea din PSD, Nicolae s-a încris în PNL şi va intra în cursa alegerilor locale. 

21 aug. 2015, 10:13
DEMISIE în PSD. Un deputat a decis să plece din partid: „Nu doresc dezbinare”

Deputatul PSD, Florin Nicolae şi-a dat demisia joi din partid pentru că nu doreşte să provoace dezbinare în organizaţia judeţeană a PSD Giurgiu, dar nici să-şi pună colegii în situaţia de a vota împotriva voinţei conducerii municipale a PSD sau chiar împotriva sa, scrie evz.ro.

„Prin prezenta vă solicit să înregistraţi demisia mea din calitatea de membru al Partidului Social Democrat.

Respect în continuare valorile social-democrate şi nu doresc dezbinare în rândul organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu, prefer să nu pun colegii din partid în situaţia de a vota împotriva voinţei conducerii organizaţiei municipale a PSD Giurgiu, sau împotriva mea, deoarece nu am ce să-mi reproşez.

Voi păstra în memorie momentele de solidaritate socială şi consens petrecute în cadrul partidului”, a scris Nicolae în demisia sa.

UPDATE Deputatul Florian Nicolae s-a înscris vineri în PNL Giurgiu şi va candida la Primăria municipiului. 

Se pare că astăzi am poziţia de notar, să consfinţesc această decizie. Am discutat demult cu domnul deputat, am aşteptat momentul prielnic şi sper că dincolo de o candidatură cu şanse foarte mari la Primăria Giurgiu să ne aducă şi liniştea de care avem nevoie. Îmi doresc ca cei doi copreşedinţi, acum, când avem un candidat cu şanse foarte mari la Primăria Giurgiu, să înţeleagă care este miza jocului, să trecem peste orgolii. Aştept de la dl. Beianu să facă primul pas în liniştirea acestor stări astfel încât şi domnul deputat şi ceilalţi candidaţi să aibă prima şansă în câştigarea alegerilor în judeţul Giurgiu, un judeţ în care sunt mai mult partide care se bat pentru putere„, a declarat secretarul general al PNL, Marin Petrache.