Demisie importantă din PNL. O fostă gimnastă părăseşte partidul

Fosta gimnastă Corina Ungureanu a demisionat vineri, din PNL, partid în care s-a înscris în luna iunie, după ce a candidat independent la alegerile europarlamentare.

14 nov. 2014, 19:25
Demisie importantă din PNL. O fostă gimnastă părăseşte partidul

Potrivit unui mesaj postat de Corina Ungureanu pe Facebook, aceasta spune că a fost şi va rămâne ‘un om de sport’ şi că se va dedica în continuare acestui domeniu.

Azi, 14 noiembrie 2014, am demisionat din PNL. Am fost, sunt şi voi rămâne un om de sport. Un om care cunoaşte problemele şi nevoile acestui domeniu care are nevoie de sprijin şi care este o componentă esenţială pentru educaţie şi sănătate. Rămân implicată aşa cum am făcut-o întotdeauna şi îmi continui proiectul început la Ploieşti, în domeniul pe care îl cunosc şi care are într-adevăr nevoie de mine„, a scris fosta gimnastă pe Facebook.

Corina Ungureanu a fost vicepreşedinte al filialei Prahova a UNPR, iar în luna februarie a anului 2012 s-a înscris în PSD, sprijinindu-l în campania electorală pe actualul primar al Ploieştiului, Iulian Bădescu. De altfel, după ce acesta a fost ales în funcţie, fosta sportivă a fost numită consilier pe probleme de sport al primarului.

În august 2013, aceasta a demisionat din PSD pentru a candida ca independent la alegerile pentru Parlamentul European, scrutin la care a obţinut 27.324 voturi (0,49%). După alegerile europarlamentare, aceasta s-a înscris în PNL, afirmând, la acel moment, într-o conferinţă de presă, că echipa liberală este singura în care are încredere şi în care se regăseşte.

Corina Ungureanu are în palmares două titluri mondiale cu echipa României, în 1997 la Lausanne şi în 1999 la Tianjin (China), dar şi două medalii de aur la Europene, cu echipa şi la sol, ambele în 1998 la Sankt Petersburg.