Demisie la nivel înalt. Directorul medical al Spitalului Colentina a renunţat la funcţie

Directorul medical al Spitalului Colentina, Sabina Zurac, şi-a semant demisia la începutul lunii octombrie. Ultima zi de muncăă a fost însă pe 16 octombrie. Până în acest moment nu a fost numit niciun alt director medical.

RomaniaTV.net
19 oct. 2020, 10:58
Demisie la nivel înalt. Directorul medical al Spitalului Colentina a renunţat la funcţie

Medicul va continua să stea în această funcţie până când conducerea îi va găsi un înlocuitor. Decizia i-a aparţinut în totalitate. Pe marginiea subiectului ce are în vedere Spitalul Colentina au fost creionate mai multe probleme. S-a dezbătut des dacă unitatea medicală să rămână spital suport covid sau să fie redeschisă pentru pacienţii cronici.

La Spitalul Colentina mergeau în fiecare lună aproximativ 20.000 de pacienţi care aveau nevoie de îngrijire. Acum, în unitatea spitalicească sitauţia este critică. Medicii se plâng de faptul toţi pacienţii lui îi bombardează cu telefoane şi cu mesaje. Aceştia nu ştiu unde să îi îndrume în altă parte. La nivelul spitalului erau instituite nişte programe naţionale de sănătate, care în acest moment sunt blocate.

DSP va da aviz zilele următoare ca Spitalul Colentina să funcţioneze în regim de unitate sanitară suport covid. Medicii şi epidemiologici încearcă să găsească ciruite prin care pacienţii care sunt infectaţi cu virusul să fie îngrijiţi cât mai bine.


loading...
Partenerii noștri