Demisie la Ştirile Pro TV. Vedeta va prezenta jurnalul la o altă televiziune

Încă o vedetă pleacă de la Pro TV, pentru a lucra la un alt post de televiziune şi pe o altă funcţie. Reporterul principal de la Știrile Pro TV, Roxana Hulpe, pleacă după cinci ani la Prima TV, unde va prezenta un jurnal de știri.

RomaniaTV.net
26 oct. 2020, 10:51

Jurnalista a venit la Pro TV în urmă cu 5 ani, după ce și-a început cariera la TVR și Look Sport. Roxana Hulpe ar urma să prezinte principalul jurnal de știri de la Prima TV, numit Focus 18, la ora 18:00, de luni până vineri, anunță Pagina de Media.

Şi Bebe Cotimanis a plecat de la Pro TV la Prima TV

După 25 de ani în care a fost fidel postului  Pro TV, Bebe Cotimanis se transferă la o altă televiziune. Potrivit unui anunț, actorul trece la Prima TV din 5 octombrie și va fi vocea postului.

De asemenea, el va fi auzit și la celelalte televiziuni sportive ale grupului Clever Media – Look Plus, Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3 și Look 4K.

Postul Prima TV s-a alăturat oficial, recent, grupului Clever Media, deținut de omul de afaceri Adrian Tomșa. Clever Media, firma lui Adrian Tomșa, a preluat oficial Prima TV și postul va suferi câteva schimbări, inclusiv trecerea la HD, după cum a explica Tomșa în fața membrilor CNA.

După cum știti tranzacția de preluare este una destul de complexă, având în vedere starea de reorganizare judiciară a companiei care deține postul. Peste toate s-a suprapus și starea de pandemie. Rațiunea pentru care am luat decizia acestei achiziții a fost de business, oarecum naturală pentru grupul media pe care vrem să-l construim.

Avem nevoie de o stație generalistă. Prima TV a fost unul dintre pionierii din piața media românească. Nu are un brand erodat, are notorietate și asta a contat mult. Postul nu a beneficiat de bugete de dezvoltare. Sunt multe de construit în zona tehnică și de conținut. Suntem pregătiți să rezolvăm aceste probleme de care suntem conștienți.

 

Nu vrem să modificăm poziționarea postului, de post generalist. Vom încerca să aducem, în schimb, o componentă de sport. Vom încerca să ne adaptăm schimbărilor și să abordăm noi paradigme, prin transformarea televiziunii într-un hub digital, a spus Adrian Tomșa, la CNA.