Demisie la vârf în partidul lui Băsescu: „Politica PMP, în acest moment, este a unor grupuri de interese economice”

Fostul senator Lucian Iliescu a demisionat, miercuri, din PMP. Lider al filialei din sectorul 3, acesta spune că alături de el pleacă întreaga organizație și acuză că partidul face „politica unor grupuri de interese economice”.

22 sept. 2021, 20:45
Demisie la vârf în partidul lui Băsescu: „Politica PMP, în acest moment, este a unor grupuri de interese economice”

Fostul lider PMP susţine că o întreagă altă filială, însumând 300 de membri, se va alătura demersului său, fiind astfel o lovitură de proporţii dată partidului înfiinţat de fostul preşedinte Traian Băsescu.

„Eu, Cătălin Lucian Iliescu, președinte ales din anul 2018 al PMP Sector 5, fost Senator al României, am decis să îmi înaintez demisia din Partidul Mișcarea Populară pentru că în acest moment, PMP s-a distanțat de valorile și de politica în care am crezut.

Lucian Iliescu, PMP: „Alături de mine îşi dau demisia 300 de membri”

Politica PMP în acest moment, nu are legatură cu agenda cetățeanului și este axată pe politica unor grupuri de interese economice.

Alături de mine, întreaga organizație PMP Sector 5, peste 300 membrii de partid își dau demisia din partid”, a scris Lucian Iliescu pe Facebook.

Citeşte şi: Alin Stoica, fostul prefect al Capitalei, condamnă desfăşurarea Congresului PNL: „Nu poţi permite conferinţe cu 5.000 de oameni, când limita pentru spectacole e de 1.000”