Demisie la vârful PSD Bucureşti: Mulţumesc, Gabriela Firea!

Secretarul executiv al PSD București și-a depus demisia din funcție după ce la șefia organizației a fost instalat interimar Gabriel Mutu. În anunțul trimis colegilor de partid, Costin Mitache spune că alături de Gabriela Firea și Robert Negoiță a avut cele mai mari „satisfacții” electorale.

12 dec. 2018, 08:42
Demisie la vârful PSD Bucureşti: Mulţumesc, Gabriela Firea!

Redăm mai jos anunțul trimis de Costin Mitache liderilor din PSD București, scrie stiripesurse.ro

„Stimati colegi,

Dupa desemnarea lui Gabi Mutu ca presedinte interimar al PSD Bucuresti, intr-o intalnirea pe care am avut-o cu el, sambata, 24 noiembrie, l-am informat despre intentia de a ma retrage din pozitia de secretar executiv, pozitie dobandita prin vot in Consiliul Organizatiei PSD Bucuresti in anul 2015 (vechiul statut) si am convenit ca voi anunta acest lucru cu ocazia primului BP al PSD Bucuresti.

Citeşte şi Codrin Ştefănescu explică sancţiunile dictate împotriva Gabrielei Firea

I-am sugerat, atunci, sa-l nominalizeze ca si secretar executiv si sa obtina votul CEx al PSD Bucuresti, pe Daniel Geanta, actualul Presedinte al AVAS si Secretar Executiv la Sectorul 6. Sper, azi, sa ia acesta decizie si astfel sa se asigure continuitate si predictibilitate in functionarea PSD Bucuresti.

Va rog, astfel, sa luati act de retragerea mea din calitatea de Secretar Executiv al Organizatiei PSD a municipiului Bucuresti, incepand cu data de 12 decembrie 2018.

Multumesc Robert Negoita !

Multumesc Gabriela Firea !

In cei 24 de ani de membru PSD, am mai repurtat victorii electorale, insa conlucrarea cu voi doi ca si Presedinti ai Organizatiei de Bucuresti mi-a adus, in plan politic, printre cele mai mari satisfactii, castigand impreuna alegerile europarlamentare, locale (7 primari; peste 100 de alesi locali) si parlamentare (17 parlamentari).

Trebuie valorificat potentialul existent: 100 de alesi locali (consilieri generali /consilieri locali), 17 parlamentari, structurile interne ( TSD, OFSD, OPSD, PES, LAL ), departamentele, prin implicarea activului in legatura cu deciziile administrative care privesc dezvoltarea Bucurestiului si nu in ultimul rand dinamizarea activitatii celor 1250 de Organizatii de baza (organizate pe sectii de vot ) si 270 de Organizatii locale (organizate pe centre de votare), pentru alegerile din anii: 2019/2020.

Va multumesc tuturor, pentru o excelenta colaborare si va doresc mult succes !

Cu consideratie,

Costin Mitache”