PSD Bucureşti, organizaţie condusă de Gabriela Firea, a decis să susţină candidatura Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei şi candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Sectorul 5

Organizația PSD București și-a desemnat candidații pentru Primăria Capitalei și primăriile de Sector. Gabriela Firea este candidatul propus de PSD București pentru Primăria Capitalei, iar la Sectorul 5 va fi susținut Cristian Popescu Piedone.

28 feb. 2024, 09:13
PSD Bucureşti, organizaţie condusă de Gabriela Firea, a decis să susţină candidatura Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei şi candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Sectorul 5

Senatorul PSD Gabriela Firea anunţă, miercuri, că Biroul permanent al PSD Bucuresti a decis, în unanimitate, să susţină candidatura sa pentru funcţia de primar al Capitalei. De asemenea, social-democraţii vor susţine candidaturile actualilor primari de sector Robert Negoiţă, Daniel Băluţă şi Cristian Popescu Piedone şi vor face sondaje pentru celelalte sectoare. În prezent primar al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a anunţat deja că va candida la Primăria Capitalei.

EXCLUSIV| Cristian Popescu Piedone îi declară război lui Nicușor Dan și candidează la Primăria Capitalei. ”Sunt gladiator nu pisică după perdea”
”Mulţumesc colegilor din Biroul permanent al PSD Bucuresti care au decis, prin vot în unanimitate, să susţină candidatura mea pentru Primăria Capitalei. Sunt determinată să muncesc din nou pentru dezvoltarea oraşului, pentru oamenii care sunt abandonaţi de aproape patru ani, pentru toate proiectele care au fost aruncate într-un sertar doar pentru că ele au fost lucrate de echipa social-democrată”, a scris, miercuri, pe Facebook, preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea.

Potrivit acesteia, la primăriile de sector, au fost validaţi în unanimitate actualii primari: Sectorul 3 – Robert Negoiţă, Sectorul 4 – Daniel Băluţă, iar la Sectorul 5 s-a votat susţinerea lui Cristian Popescu Piedone.

”Am decis că vom realiza sondaje şi alte cercetari pentru:

Sectorul 1 – Florin Lixandru, secretar de stat în Ministerul Educaţiei

Sectorul 2 – Rodica Nassar, deputat şi preşedinta organizaţiei PSD Sector 2, prefectul Rareş Hopincă şi deputatul Dan Cristian Popescu

Sectorul 6 – senatorul Gabriel Mutu”, a mai transmis Firea.

Aceasta susţine că PSD are în Bucureşti un singur obiectiv.

Coaliția a decis! Alegerile prezidențiale vor avea loc pe 15 septembrie și 29 septembrie
”În Bucureşti, avem un singur obiectiv: să salvăm Capitala de falşii salvatori. Bucureştenii nu mai au nevoie de experimente, de tot felul de încercări nereuşite! Acest oraş trebuie să continue cu oamenii care au demonstrat că pot fi buni gospodari, cu specialiştii în administraţie care au venit cu proiecte benefice pentru oamenii care trăiesc şi muncesc în Capitală”, a mai scris Firea.

Liderul PNL Bucureşti, Sebastian Burduja, a declarat miercuri, că dacă PSD este un partid înţelept, nu o desemnează pe Gabriela Firea candidat la Primăria Capitalei, arătând că nu ştie de vreun primar de oraş mare care să fi pierdut alegerile şi care să vină şi să fie pus din nou în scaunul de primar.