DEMISII în M10. Monica Macovei, părăsită de un grup de colaboratori apropiaţi

Monica Macovei anunţă că un grup de colaboratori apropiați a decis, acum câteva zile, să părăsească Organizația din București a Asociației M10. 

05 apr. 2015, 11:40
DEMISII în M10. Monica Macovei, părăsită de un grup de colaboratori apropiaţi

Președintele Asociației M10 București, Mihai Polițeanu, fost consilier al Monicăi Macovei, și-a dat demisia zilele trecute.

Mi-am dat demisia din M10. In urmatoarele saptamani ma ocup de lucrurile personale, neglijate atatia ani. (…) Mi-au fost comunicate in ultimele zile tot felul de posibile rezolvări si scenarii prin care sa revin in M10. Va multumesc, dar nu e cazul. In nicio forma si niciodata nu voi mai reveni in aceasta organizatie. Va promit, insa, ca vom ramane impreuna toti cei care suntem azi orfani de o forma de reprezentare a valorilor in care credem. Indiferent in ce forma. De altfel, asta mi se transmite si asta imi doresc si eu. Multumesc tuturor celor care s-au implicat în filiala Bucuresti a M10, chiar daca ramaneti sau nu in organizatie. Va pot spune ca băteam la fund orice organizatie de partid existent in termeni de valoare umană, implicare, organizare si solutii. Si nu glumesc”, a scris Poliţeanu pe Facebook.

Monica Macovei a scris, duminică, pe reţeaua de socializare, că mai mulţi  colaboratori au decis să părăsească Organizația din București a Asociației M10. 

„Îmi pare rău pentru decizia lor. Au fost alături de mine în focul ultimelor lupte electorale și mi-aș fi dorit să rămânem în continuare împreună. Au fost și rămân oameni buni, de a căror implicare România are nevoie. Le mulțumesc pentru tot ce au făcut!

Însă în orice organizație, fie ea asociație, companie sau instituție, apar inevitabil momente în care unii membri ajung să aibă opinii sau priorități diferite. Când nu mai există altă cale, cel mai important este să ne putem despărți așa cum am colaborat, cu respect și demnitate.

Noi vom continua construcția Asociației si a partidului cu toți cei care rămân alături de noi și cu cei care ni se vor mai alătura. Și sper că la un moment dat să ne regăsim și cu cei plecați acum, în lupta pentru idealurile care ne animă”, a scris Macovei.