Demonstraţie de forţă sub privirile încântate ale lui Kim Jong-un: soldaţi care sparg cărămizi cu capul, rup lanţuri şi îndoaie bare de fier. VIDEO

Liderul de la Phenian a participat la exerciţii militare complexe, iar ceea ce a văzut i-a adus zâmbetul pe buze. Soldații regimului şi-au etalat cu talent rezistența și abilitățile de luptă în probe extreme.

13 oct. 2021, 15:06
Demonstraţie de forţă sub privirile încântate ale lui Kim Jong-un: soldaţi care sparg cărămizi cu capul, rup lanţuri şi îndoaie bare de fier. VIDEO

Demonstraţie de forţă în faţa lui Kim Jong-un. Evenimentul a fost prilejuit de expoziția militară de la Phenian, scrie BBC. Imaginile din Coreea de Nord au fost difuzate de televiziunea publică cu scopul de a arăta lumii puterea soldaţilor nord coreeni. Materialul video arată tineri soldaţi care se supun la tot felul de teste de rezistenţă extreme.

Demonstraţie de forţă în prezenţa lui Kim Jong-un

Scena de deschidere arată cum un soldat nord-coreean sparge din săritură mai multe plăci de beton fixate pe un cadru. Urmează un altul care sparge aceleaşi plăci, dar, de data aceasta, cu capul.

Citeste si Medic nigerian angajat în Irlanda cu o diplomă obținută în România, acuzat că nu are cunoştinţe medicale de bază

Apoi, un soldat opune rezistență, cu propriul gât, unei bare metalice pe care o împinge, cu forță, un alt camarad. În cele din urmă, bara se curbează în jos. Un alt bărbat rupe cu mâinile lanțul care-i înconjoară pieptul.

Totul se petrece sub privirile satisfăcute ale lui Kim Jong-un, care zâmbeşte şi aplaudă mulţumit.

Citeste si Coreea de Nord şi Coreea de Sud reiau legăturile, după aproape două luni. Phenianul a acuzat totuşi ONU să se joacă cu o „bombă cu ceas”