Denis Alibec, „dublă” pentru Kayserispor! Ce pariu a pus cu patroana clubului înainte de meci: „Nu pleca!”

Denis Alibec a marcat două goluri în meciul Kayserispor - Istanbul Bașakșehir, scor 2-0, astfel că și-a ținut promisiunea făcută față de președintele echipei, Berna Gozbași.

19 ian. 2021, 22:22
Denis Alibec, „dublă” pentru Kayserispor! Ce pariu a pus cu patroana clubului înainte de meci: „Nu pleca!”
Denis Alibec a marcat pentru Kayserispor

Denis Alibec, atacantul lui Kayserispor, s-a întâlnit cu Berna Gozbași înainte de meci şi i-a transmis să rămână pe stadion. Șefa clubului a vrut să meargă la birou pentru a urmări partida, însă a rămas după ce romînul i-a promis că va marca.

„Nu pleca la birou, urmărește meciul din stadion. Voi înscrie pentru tine. Facem chiar și o fotografie pentru a-mi demonstra promisiunea”, i-a spus Denis Alibec.

Denis Alibec, omul nr. 1 al lui Kayserispor

Dan Petrescu a obținut prima sa victorie pe banca lui Kayserispor, scor 2-0 contra lui Istanbul Bașakșehir, grație unei „duble” reușite de Denis Alibec. „Kayserispor a reușit să treacă peste un adversar mult mai puternic și s-a impus cu 2-0. În urma acestui succes cu Bașakșehir, Kayserispor a obținut trei puncte uriașe. Denis Alibec a marcat ambele goluri și a securizat victoria echipei sale. Kayserispor a ajuns acum la trei victorii în ultimele patru etape și are 19 puncte în clasament. Bașakșehir rămâne cu 23 de puncte”, a scris Fotomac.

Alibec se plimba pe cămilă în timpul cutremurului din Turcia. Incredibil ce făcea Lung jr: „N-am simţit nimic!”

„Denis Alibec a reușit să marcheze două goluri și Kayserispor a trecut de Bașakșehir. Cu acest succes, Kayserispor a obținut trei puncte importante și a ieșit pentru moment din zona retrogradării. Noul antrenor, Dan Petrescu, a obținut prima sa victorie. Denis Alibec s-a accidentat după al doilea gol, însă a ieșit la rampă când echipa a avut nevoie de el”, au notat şi jurnaliştii de la Fanatik.