Denis Alibec, după victoria FCSB la Giurgiu: Presiunea este acum pe Viitorul

Steaua a câştigat cu 1-0 la Giurgiu, prin golul lui Gnohere, din pasa lui Denis Alibec şi se menţine în lupta pentru titlu. Titlul se decide sâmbătă, dar Alibec spune că puştii lui Hagi au acum o presiune mai mare.

08 mai 2017, 19:55
Denis Alibec, după victoria FCSB la Giurgiu: Presiunea este acum pe Viitorul

La egalitate de puncte într Viitorul şi FCSB, trupa lui Hagi ar fi campioană, dar Alibec spune că presiunea mai mare este pe jucătorii constănţeni. În ultima etapă Viioturl joacă acasă, cu CFR Cluj, iar FCSB primeşte vizita Universităţii Craiova.

După meciul de la Giurgiu şi în avanpremiera meciurilor de sâmbătă, Denis Alibec a spus: „Ne bucurăm că am câștigat, sperăm acum să ne impunem și cu CS Universitatea Craiova și să încercăm să luăm titlul. Îmi pare rău pentru foștii mei colegi de la Astra, ei nu mai au nicio șansă la nimic, asta e viața. Acum, nu mai avem deloc presiune, ea e pe Viitorul, vom aștepta să vedem ce va fi„.

Citeşte şi Steaua rămâne în cursa pentru titlu. A câştigat chinuit la Giurgiu, totul se decide în ultima etapă

Referitor la meciul de la Pitești, dintre CS U și Viitorul, Alibec nu a dorit să comenteze prea multe, dar e convins că alta va fi echipa oltenilor pe Arena Națională, sâmbăta viitoare. „Au jucat mulți copii, era normal să nu le pună niciun fel de probleme. Am înțeles că au odihnit jucători pentru Cupă, nu mai aveau nicio șansă la campionat„.