Denis Alibec pleacă în Arabia Saudită

Denis Alibec (29 de ani) a reușit, în sfârșit, să-și împlinească visul și să plece ”la mai bine”, după o perioadă tumultoasă la Astra.

30 sept. 2020, 10:22
Denis Alibec pleacă în Arabia Saudită

Oficialii giurgiuvenilor au ajuns la un acord cu omologii celor de la Al-Qadisiyah, din Arabia Saudită, astfel că atacantul va lua drumul Golfului.

Dani Coman a confirmat că Denis Alibec va juca la Al-Qadisiyah. „Da, este adevărat, Denis va merge acolo!”, a spus Dani Coman, pentru digisport.ro.

Giovanni Becali se implică în telenovela transferului lui Alibec şi îl face praf pe Ioan Niculae: „Un miliardar închipuit” 

În principiu, cei de la Astra au acceptat de ieri dimineață propunerea numai că le-au transmis arabilor suma pentru care se poate face tranzacția. Suma propusă de șeici era undeva în jur de 300.000 de euro, astfel că reprezentanții lui Ioan Niculae au spus că vor altă sumă.

Dani Coman, președintele fostei campioane din Liga 1, a recunoscut tratativele. ”Subiectul Alibec” a fost tatonat de mai multe cluburi în ultima perioadă.

”Am primit o ofertă din Arabia Saudită pentru Denis Alibec. Azi le-am răspuns și așteptăm o reacție de la ei. Oferta lor este cu mult sub un milion de euro.

Noi le-am spus ce pretenții avem și așteptăm acum să vedem ce zic ei”, a spus Dani Coman