Giovanni Becali se implică în telenovela transferului lui Alibec şi îl face praf pe Ioan Niculae: „Un miliardar închipuit”

Marius Şumudică, antrenorul lui Gaziantep din Turcia, îşi doreşte să-l transfere pe Denis Alibec, vedeta Astrei Giurgiu, care a avut evoluţii foarte bune şi în recentele meciuri ale naţionalei, dar se loveşte de refuzul patronului Ioan Niculae, care ţine la preţul stabilit, 1,2 milioane de euro.

RomaniaTV.net
16 sept. 2020, 10:36
Giovanni Becali se implică în telenovela transferului lui Alibec şi îl face praf pe Ioan Niculae: „Un miliardar închipuit”

Presa din Turcia susţine chiar că internaționalul român a ajuns la un acord cu privire la contractul pe care îl va avea la Gaziantep și așteaptă ca cele două cluburi să cadă la înțelegere.

„Clubul nostru a făcut o ofertă concretă de 800.000 de euro plus 30% dintr-un viitor transfer în următorii trei ani. Este o ofertă extraordinară ținând cont că în iarnă poate fi semnat gratis. Nu cred că domnul Niculae va ceda, a zis că vrea 1,2 milioane de euro. Nu pot să fac politica clubului Astra, dar mi se pare puțin bizar deoarece în două luni și jumătate Alibec poate semna cu oricine.”, a spus Şumudică la ProX.

În povestea transferului atacantului Astrei s-a implicat şi Giovanni Becali, care i-a făcut o caracterizare deloc măgulitoare lui Ioan Niculae.

„Eu cred că patronul Astrei se ține tare pentru că așa a făcut tot timpul. El e un miliardar închipuit, dar care s-a jucat cu fotbaliștii tot timpul.

Jucătorii pentru el au fost mereu un fel de subordonați, neplătiți câte 4-5 luni și plecați când a vrut el. Nu am ce să vorbesc despre acest patron pentru că am experiențe foarte urâte cu dânsul, cu nenumărați jucători.

Fotbaliști aflați la finalul contractului, care și-au făcut datoria și când mai aveau un an li se spunea că dacă nu semnează, nu mai joacă. Niște apucături din-astea, din Evul Mediu. Probabil în Evul în care a trăit acest proprietar al clubului Astra.

Eu l-am cunoscut mai bine la penitenciar. A fost cu mine și mi-am dat seama ce om e. Acolo cunoști oamenii. Când venea la Jilava, era bine, când pleca nici nu ne saluta, nimic.

Sau când îi venea vreun pachet, se ducea în chilia lui și îl mânca singur acolo. Acolo mi-am dat seama cine e cu adevărat acest așa-zis patron, miliardarul numărul 1 al României”, a declarat Becali, conform Fanatik.ro.

Citeşte şi: Cum ar putea FCSB să piardă la masa verde partida cu Backa Topola din Europa League