Denisa de la Bambi a ajuns pe masa de operaţie din cauza silicoanelor

Denisa de la Bambi a ajuns pe masa de operaţie din cauza silicoanelor. Vedeta a avut mari probleme cu implantul de la sânul stâng, care se depasase, iar zona devenise dureroasă.

RomaniaTV.net
16 ian. 2017, 16:16
Denisa de la Bambi a ajuns pe masa de operaţie din cauza silicoanelor

Implantul din sânul stâng era vizibil deplasat, iar asta i-a cauzat probleme grave cântăreței. Zona a devenit dureroasă, deoarece siliconul i-a desprins mușchiul.

Denisa Tănase (29 de ani) a fost supusă intervenției chirurgicale vineri, iar luni a intrat în direct prin telefon la „Teo Show” pentru a povesti despre peripețiile prin care a trecut.

„Nu e o operație tipică de schimbare de implanturi. Este una făcută din motiv medical, a durat patru ore. Acum mă recuperez. Stau în pat, nu prea fac nimic, iar peste o săptămână o să merg la control. Eu am tot amânat această operație. Dacă era vorba doar de ordin estetic, nici nu mă deranja atât de tare. Mi-am pus acceași mărime de silicoane”, a declarat vedeta la Kanal D.

Citeşte şi Denisa Tănase, componenta trupei Bambi supărată rău pe autorităţi: „Momentul ăla când nu ştii dacă să te bucuri sau să-ţi pară rău…”