Denisa de la Bravo, ai stil! All stars nu a luat Bacalaureatul

Denisa de la Bravo Ai Stil. All Stars nu s-a prezentat la examenul de Bacalaureat. 

04 iul. 2018, 09:47
Denisa de la Bravo, ai stil! All stars nu a luat Bacalaureatul

Denisa Cristina Potecaru a frecventat cursurile liceului Alexandru Vlahuţă din Bucureşti, iar potrivit rezultatelor la bacalaureat 2018 tânara, fostă concurentă a emisiunii Bravo Ai stil, nu s-a prezentat la niciun examen în sesiunea de vară  Bacalaureat 2018.

Citeşte şi Mario Fresh, dezastru la BACALAUREAT. Vezi ce note a luat la română şi istorie ginerele Andreei Esca

Imediat, după anunțul că a fost scoasă din competiție la Bravo Ai Stil, Denisa a postat pe o rețea de socializare care este motivul pentru care nu va mai concura pentru titlu de cea mai stilată femeie din România.

„Mi-a placut, m-a ajutat si m-a durut! Mi-a placut pentru ca am avut ocazia sa prezint si sa ma desfasor in zona hainelor si accesoriilor. M-a ajutat pentru ca mi-am descoperit latura puternica si ca m-a motivat sa reusesc sa raman ferma pe pozitie. M-a durut pentru ca mi-a fost impus sa car de fiecare data „sacul” cel mai mare si mai greu. M-a durut cand am fost fortata sa ma explic ca la ancheta pentru comentarii foarte normale si adevarate. Cand te doare, te cauti si te tratezi.Asta fac acum, sunt sub tratament cu o medicatie deosebita. Familie, oameni de calitate si proiecte parfumate. Fiti fara griji, ma vindec repede cu asa medicamente! Revin!”, este mesajul Denisei.