Denisa Despa, la un pas de măritiș: „Eu am vrut o aventură”. De ce l-a părăsit înainte cu două săptămâni de nuntă: „Am pierdut o sarcină cu gemeni”

Denisa Despa, la un pas de măritiș. Una dintre cele mai cunoscute dansatoare de muzică de petrecere are o poveste de viață interesantă și nu se ascunde niciodată în declarații. A povestit cum de la o aventură era să ajungă în fața altarului.

29 mart. 2024, 08:46
Denisa Despa, la un pas de măritiș: „Eu am vrut o aventură”. De ce l-a părăsit înainte cu două săptămâni de nuntă: „Am pierdut o sarcină cu gemeni”
Denisa Despa, la un pas de măritiș

Denisa Despa, la un pas de măritiș. Blondina adoră să danseze, fiind una dintre cele mai apreciate dansatoare. De-a lungul timpului, Denisa a apelat în repetate rânduri la ajutorul medicului estetician, ajungând să se tuneze de fiecare dată când un nou trend îşi făcea apariţia în domeniul beauty.

Citește și: Denisa Despa a obținut ordin de restricție împotriva fostului iubit. Timp de 2 luni, se poate apropia la cel mult 300 de metri

Denisa Despa, la un pas de măritiș

Aveam 18 ani și ceva. Asta nu am povestit nicăieri. Eram virgină. Și am vrut să o fac cu un băiat, să nu sufăr după el. Am mers la mare cu prietenii mei și am văzut cel mai urât băiat de acolo.

Mă enerva că era singurul care nu îmi acorda atenție. Și una peste alta, planul meu s-a dat peste cap, noi am început să ne cunoaștem, planul meu s-a dat peste cap, nu s-a întâmplat absolut nimic și uite așa am început să am relație cu acest băiat, tipul cu care trebuia să mă și căsătoresc, era băiatul primarului din Drăgășani, a fost primul meu iubit. 

Ca să înțelegeți că eu am vrut o aventură și s-a ajuns la măritiș. Planurile făcute de acasă nu se pupă niciodată cu cele din târg. A fost singurul bărbat din viața mea pe care pot să spun că l-am iubit cu adevărat.

La un moment dat, lucrurile s-au stricat. După vreo 3 ani și jumătate nunta era deja pusă, dar am avut parte de trauma vieții mele, am pierdut o sarcină cu gemeni. Dacă tu, persoana iubită, nu îmi ești alături într-o chestie d-asta, nu pot să stau.

Așa că, cu două săptămâni înainte de nuntă mi-am făcut bagajele și am plecat. El și în momentul de față mă iubește și mă consideră soția lui, deși nu ne-am mai văzut de atunci. Nu ne-am văzut de 12 ani, pentru că îmi era frică de o revedere. Într-o seară m-a sunat cu video și mi-am dat seama că nu mai am niciun sentiment față de el.

Am pierdut o sarcină cu gemeni. Prima dată când am rămas însărcinată. Nu sunt de acord cu avorturile, indiferent de situație și dacă vreodată am vreo aventură sau din greșeală rămân însărcinată asta este, eu nu fac avort.  A fost trauma vieții mele”, a mărturisit Denisa Despa, potrivit Wowbiz.ro.