Clipe cumplite pentru Denisa Despa. Ce a pățit dansatoarea în vacanță: „Am avut arsuri de gradul 1 pe față”

Clipe cumplite pentru Denisa Despa. De când a început anul, dansatoarea stă numai prin vacanțe. Acum se află în Bali, de câteva zile, și intenționează să mai stea mai mult de o săptămână.

15 mart. 2023, 16:05

Clipe cumplite pentru Denisa Despa. Dansatoarea a mărturisit că s-ar muta acolo dacă ar fi posibil, pentru că a rămas impresionată de bunătatea oamenilor și felul în care a fost primită.

Este a doua vacanță pentru Denisa Despa în acest an, căci în ianuarie a mers în Maldive, însă s-a întors cu grave probleme de sănătate. Din cauza soarelui puternic, vedeta a suferit arsuri de gradul 1 la nivelul feței, fiind nevoită să stea sub tratament mai multe săptămâni.

Citește și: Denisa Despa, la un pas de moarte: „Mi-a pus diagnosticul că mai am 2% şanse la viaţă”. Ce a păţit dansatoarea preferată a maneliştilor

Clipe cumplite pentru Denisa Despa

Pot spune că e de vis, pot spune că efectiv m-aș muta aici, oamenii sunt atât de primitori, primirea e una pe gustul meu. Oamenii sunt foarte pozitivi, fix așa cum îmi place mie și pe vibe-ul meu. Sunt de duminică aici, voi mai sta încă 10 zile, cel puțin atunci am biletul de întoarcere, dar probabil o să mă răzgândesc și să-mi prelungesc vacanța. Sunt foarte multe lucruri și locuri de vizitat aici, încât nu știu dacă am la dispozitie timpul necesar pentru a face toate lucrurile acestea mirifice.

Este pentru prima dată în Bali. Anul acesta am de gând să călătoresc foarte mult, așa cum la începutul anului am optat pentru Maldive, în ianuarie, în februarie am stat pe pauză pentru că, nu s-a știut până acum, am avut arsuri de gradul 1 pe față din cauza căldurii din Maldive, din cauza soarelui. A trebuit să stau sub tratament să mă refac, să mi se refacă textura pielii și acum am ales Bali și voi alege țările pe care încă nu le-am vizitat.

Am fost în Cancun, în Mexic, am fost în Punta Cana, în Republica Dominicană, am fost în Mykonos, în aproape toată Europa, iar acum optez pentru țările pe care nu le-am vizitat”, a spus Denisa Despa, pentru Spynews.ro.

Da, au fost arsuri foarte grave, norocul meu și avantajul meu totodată e faptul că eu în viața de zi cu zi nu mă machiez și atunci m-a ajutat foarte mult acest lucru și am urmat un tratament pentru a mă reface. Am stat undeva la trei săptămâni sub tratament, acum sunt bine, nu mai am niciun fel de problemă”, a mai spus ea.