Denisa Filcea, probleme în timpul sarcinii. Primele declarații ale soției lui Flick: „Sper să îmi treacă până mâine”

Denisa Filcea (26 de ani) și soțul ei, Flick (39 de ani), numără zilele până când vor deveni părinți. Va fi primul lor copil și sunt foarte entuziasmați și emoționați.

19 mai 2022, 08:35
Denisa Filcea, probleme în timpul sarcinii. Primele declarații ale soției lui Flick: „Sper să îmi treacă până mâine”

În ultima vreme, însă, Denisa a dezvăluit faptul că se confruntă cu mici probleme în timpul sarcinii. A răcit și speră să îi treacă cât mai repede. Ea a mai spus că, deși unii medicii nu recomandă consumul ceaiului pe perioada sarcinii, ea alege să îl bea ca să se simtă mai bine.

Mai mult decât atât, Flick i-a făcut o frumoasă surpriză, i-a cumpărat un buchet de flori.

”Ca în fiecare an, și anul acesta în primele zile de mari călduri, eu am răcit. Sunt aici pe ceaiuri, sper să îmi treacă până mâine și sper să scap de această rană de la nas, deoarece avem o ședință foto. Știu că sunt femei cărora le-au spus medicul că nu au voie să consume ceai în timpul sarcinii, eu beau, nu vreau să intru în discuții de genul acesta. Mulțumesc”, a spus Denisa Filcea pe Instastory.

Denisa și Sebastian Filcea formează un cuplu de la începutul pandemiei. În primele luni, din cauza restricțiilor impuse, se vedeau doar online și își consumau relația doar la distanță. Pe măsură ce lunile au trecut și sentimentele s-au intensificat, cei doi au hotărât să treacă la pasul următor. S-au căsătorit civil în Grecia, iar la scurt timp s-au cununat și în fața lui Dumnezeu.

În urmă cu o lună, în aprilie, cei doi și-au anunțat fanii că urmează să fie părinți.

„Undeva, în deșerturi, departe. E doar fericirea și noi. Mai frumos de atât nu se poate: În curând nu mai suntem doar doi”, este mesajul scris de Flick, pe reţelele de socializare.

Citește și Denisa Filcea, soţia lui Flick, nemachiată pe internet. Urmăritorii au reacţionat imediat

Citește și Denisa Hodișan face primele declarații după ce Flick a dat de înțeles că e însărcinată: „Nu trebuie să aducă flori doar la spital, după naștere”