Denisa Filcea, soţia lui Flick, nemachiată pe internet. Urmăritorii au reacţionat imediat

Denisa Filcea, soţia lui Flick, s-a pozat nemachiată pe internet. Urmăritorii au reacţionat imediat.

05 dec. 2021, 09:15

Denisa Filcea şi Flick formează un cuplu solid şi sunt urmăriţi de sute de mii de persoane pe reţelele sociale. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu un an şi de atunci sunt mai fericiţi ca niciodată.

Cei doi au plecat recent în vacanţă şi au făcut o mulţime de poze. Denisa a postat o fotografie de la malul mării, în costum de baie şi complet nemachiată. Dacă în general e mereu aranjată, de data aceasta le-a arătat fanilor cum arată ea perfect naturală. Şi i-a impresionat şi de data aceasta.

”Fără editare, fără filtre, fără machiaj, fără regrete. Nu bag în seamă părerile stupide. Doar eu, iubirea mea și oceanul”, a scris Denisa Filcea pe Instagram.

Citeşte şi Flick, surpriză pentru soţia lui. A pus-o să mulgă vaca: „Până unde merge încrederea în cuplu”

Denisa şi Flick îşi testează încrederea unul celuilalt, prin diferite provocări. După ce „Domnul Rimă” s-a lăsat tuns de iubita lui, a venit rândul lui să o surprindă.

Realizatorul de la Radio ZU a dus-o pe Denisa într-o zonă pitorească şi a pus-o să mulgă vaca. Toată scena a fost filmată şi postată pe Facebook.

„Săptămâna trecută, soţia mea m-a rugat să am încredere în ea şi am lăsat-o să mă tundă. Acum este rândul meu, am rugat-o şi eu să aibă încredere în mine. Astăzi, amândoi o să facem un lucru, aici, la ţară, pe care niciunul dintre noi nu l-am făcut. O să mergem să mulgem vaca”, i-a spus Flick soţiei sale.

Imaginile i-au amuzat pe fani, unii împărtăşind câte o părere. „Mie îmi place fața pe care a facut-o Denisa când a auzit finalul de la,, …mergem să mulgem vaca. A fost super tare/ Flick, nu e zootehnia de tine!!! Oricum, o experienta frumoasa!!! Bravo!/ Pune găleata între picioare și mulge cu amândouă mâinile sa ai spor,felicitări pt încercare/ Denisa îți dau un sfat ,nu mai merge pe încrederea soțului și data viitoare dacă mai ai ocazia tunde-l la 0″, sunt doar câteva dintre comentarii.