Denisa Filcea și Flick au postat prima fotografie cu fetița lor. Cât de frumoasă este Eva Maria! Fanii au fost impresionați – FOTO

Flick și Denisa Filcea sunt foarte apreciați pe rețelele sociale pentru familia frumoasă pe care o au. Aceștia postează des fotografii de familie, însă în niciuna din ele nu se vede chipul fetiței lor.

06 feb. 2023, 09:37
Denisa Filcea și Flick au postat prima fotografie cu fetița lor. Cât de frumoasă este Eva Maria! Fanii au fost impresionați – FOTO

A venit momentul ca Denisa Filcea și Flick să le-o prezinte fanilor pe Eva Maria, fetița lor. Până acum au ținut-o departe de ochii curioșilor, timp de aproape un an după ce s-a născut.

Fotografia cu Eva Maria postată de părinții ei pe Facebook și Instagram a atras o mulțime de aprecieri și comentarii prin care oamenii au spus că este foarte frumoasă.

Citește și Denisa Filcea și Flick au devenit părinți. Ce nume cu o semnificație aparte au ales pentru fiica lor

În stilul său caracteristic, Flick a prezentat-o lumii pe fetița lui printr-o poezie. ”Avem o fericire anume / Ce n-o știam până la ea / Cu bucurie, dragă lume / Eu iți prezint azi Lumea mea / Eva Maria”, a scris Flick pe Instagram.

Eva Maria a împlinit recent șapte luni, pe 24 ianuarie 2023, iar atunci părinții au transmis un mesaj de-a dreptul emoționant. ”23.01.2023. Sărbătorim 7 luni de când am primit de la Dumnezeu cel mai frumos Dar, pe Eva Maria și cea mai mare binecuvântare, aceea de a fi părinți. La mulți ani, fericire în trup de om! Draga mea fetiță ești o minune și sunt extrem de mândră de tine!”, a scris Denisa Filcea pe Instagram.

Citește și Cum arată Denisa Filcea la doar câteva zile de la naștere. Soția lui Flick și-a surprins toți fanii cu silueta ei

Flick și-a botezat fetița, în luna august a lui 2022, în satul în care a copilărit. Micuța Eva-Maria a fost băgată în aceeași cristelniță în care și tatăl ei a fost creștinat, precum și mama acestuia, dar și bunicul său, în urmă cu 100 de ani.

”Ne găsim, când vine seara,
Fericiți și ea și eu
Pentru că ne-am dus comoara
În fața lui Dumnezeu🙏
Azi ne-am botezat fetița, pe Eva-Maria, la biserica Sfânta Maria, din satul în care am copilărit, în cristelnița în care am fost creștinat și eu, și mama, și acum 100 de ani și bunicul meu🤗”, a scris Flick, pe contul său de Instagram, în descrierea unei poze în care era alături de Denisa și fiica lor.Flick este un tată fericit care nu ezită să își manifeste public dragostea față de propriul copil. Iar din când în când el îi mai compune și versuri fetiței sale.

”La mulți ani, Maria!🙏

Cică n-am voie, Mărie
Să-ți spun “La mulți ani”, azi, ție
Și că pot abia la toamnă,
Că azi sfânta a mers să doarmă.

Dar ce-i rău în a fi bun
Și-n Septembrie 8, și-acum?!
Că doar n-o să mă omori
Că-ți urez de 2 ori! 🤷🏼‍♂️🙃

La mulți ani, minunea mea, Eva MARIA!”, a scris Flick luni, pe pagina sa de Instagram cu ocazia sărbătorii Adormirii Maicii Domnului.