Cum arată Denisa Filcea la doar câteva zile de la naștere. Soția lui Flick și-a surprins toți fanii cu silueta ei

Denisa Filcea și Flick sunt în culmea fericirii. Cei doi au devenit părinții unei fetițe în urmă cu câteva zile.

04 iul. 2022, 16:48

Deși au trecut doar nouă zile de când Eva a venit pe lume, Denisa a reușit să dea jos kilogramele în plus și deja arată senzațional, spre surprinderea tuturor fanilor.

Fotografiile postate în mediul online arată că bruneta are un abdomen de invidiat deja. „Ca nouă după nouă zile”, a scris Denisa Flicea în dreptul pozei respective.

Denisa a spus că nu s-a cântărit în perioada în care a fost însărcinată. A mâncat de toate, dar a fost atentă să-și asigure cantitățile potrivite.

Sincer, nu m-am cântărit, dar sunt foarte fericită de modul în care arăt. Pentru mine acest aspect este foarte important și mi-am dorit foarte mult să arăt în continuare așa cum m-a cunoscut soțul meu. Sunt aceeași femeie, plus o burtică, unde acum locuiește copilul nostru. Nu este un regim special, ca produse și preparate alimentare mănânc aceleași lucruri pe care le-am mâncat și înainte de sarcină, medicul meu nu mi-a pus restricții.

Însă nu am mers pe metoda tradițională „mănânc cât pentru doi, din contră, am redus cantitatea și am eliminat o masă. Adică am avut mereu grijă să mă hrănesc sănătos, dar în același timp să îmi păstrez silueta”, a declarat Denisa Filcea, potrivit Viva.

La scurt timp după ce Eva Maria a venit pe lume, Filcea Sebastian Andrei, zis Flick Domnul Rimă, a scris o poezie dedicată fetiței sale.

„Visul devine realitate
Fiindcă de azi încolo este
O inimă în plus ce bate
Lâng-ale noastre, în poveste.

Cuvintele nu pot transpune
Emoția și bucuria
De-a ține-n brațe o minune.
Bine-ai venit, Eva Maria!”, sunt versurile lui Flick.

La rândul ei, Denisa a scris: “Prin tine se explică Dumnezeu”, ai dat sens vieții noastre. Astăzi Eva împlinește o săptămână de când a venit să aducă lumină și iubire în lumea asta frumoasă. N-a fost zi de atunci să nu plâng de fericire când o văd și când îl văd pe Flick ce tată minunat este! Dacă există Rai, al meu acesta este!”.

Citește și Denisa Filcea și Flick au devenit părinți. Ce nume cu o semnificație aparte au ales pentru fiica lor

Citește și Denisa Filcea și Flick au ales nașii de botez. Lovitură teribilă pentru Daniel Buzdugan şi soţia sa!