Denisa Filcea şi Flick, ultimele pregătiri înainte să devină părinți. Cum îşi menţine silueta viitoarea mămică

Denisa Filcea și Flick au amânat momentul în care să împărtășească vestea cu cei dragi, dar acum se pregătesc intens pentru momentul când vor deveni părinți.

02 iun. 2022, 10:05
Denisa Filcea şi Flick, ultimele pregătiri înainte să devină părinți. Cum îşi menţine silueta viitoarea mămică
Denisa Filcea şi Flick, ultimele pregătiri înainte să devină părinți

Denisa Filcea şi Flick, ultimele pregătiri înainte să devină părinți. Cei doi abia aşteaptă să-şi mărească familia. Denisa Filcea a dezvăluit cum s-a simțit în primele luni de sarcină şi ce face acum pentru a se menține în formă, iar Flick și-a lăudat partenera pentru că nu a avut cereri speciale!

Denisa Filcea şi Flick, ultimele pregătiri înainte să devină părinți. Cum îşi menţie silueta viitoarea mămică

„În ciuda presiunii din partea oamenilor din jur, care a doua zi după nuntă, sau unii chiar în ziua nunții, ne-au întrebat insistent când va veni acest moment, am decis împreună să facem lucrurile inteligent si sănătos pentru familia noastră. Având în vedere că ne-am căsătorit după doar câteva luni, am acordat timp relației noastre. Am călătorit, ne-am creat amintiri împreună, în doi, ne-am construit un cămin nou, astfel încât acum putem spune că totul s-a întâmplat la momentul perfect!”, au spus cei doi pentru Viva!.

Flick rupe tăcerea despre plecarea de la Radio ZU. Are legătură cu soţia lui, Denisa?

„Din fericire, contrar poveștilor și dramelor auzite de la alte mămici, mă bucur și sunt recunoscătoare pentru această perioadă frumoasă din viața mea, nu am absolut nimic negativ de spus despre sarcină. Nu m-am confruntat nici cu stări de rău, nici cu pofte, nici cu tulburări de comportament. Sincer, nu m-am cântărit, dar sunt foarte fericită de modul în care arăt. Pentru mine acest aspect este foarte important și mi-am dorit foarte mult să arăt în continuare așa cum m-a cunoscut soțul meu. Nu este un regim special, ca produse și preparate alimentare mănânc aceleași lucuri pe care le-am mâncat și înainte de sarcină, medicul meu nu mi-a pus restricții. Însă nu am mers pe metoda tradițională mănânc cât pentru doi, din contră, am redus cantitatea și am eliminat o masă. Adică am avut mereu grijă să mă hrănesc sănătos, dar în același timp să îmi păstrez silueta”, a spus Denisa Flicea.

Soția lui Flick, direct afectată de războiul din Ucraina. Familia ei se află în mijlocul bombardamentelor: „Ai mei, dacă se uită pe geam, văd tancuri şi le e frică să iasă din casă să ajungă la buncăr”

„Nu am făcut cursuri, nici nu am cerut sfaturi, deși niciunul dintre noi nu a schimbat până acum un scutec. Nu vrem să fim influențați de experiențele nimănui, motiv pentru care am ales să ne documentăm din cărți de specialitate și vom pune amândoi, împreună, în aplicare sfaturile pe care le vom primi de la specialiștii de la clinică”, a spus şi Flick.