Soția lui Flick, direct afectată de războiul din Ucraina. Familia ei se află în mijlocul bombardamentelor: „Ai mei, dacă se uită pe geam, văd tancuri şi le e frică să iasă din casă să ajungă la buncăr”

Denisa Filcea, soția lui Flick, este direct afectată de războiul din Ucraina, întrucât familia ei se află în această ţară. Ea le-a povestit fanilor pe rețelele de socializare că rudele i-au trimis filmulețe cu bombardamentele la care au fost martore.

28 feb. 2022, 11:11
Soția lui Flick, direct afectată de războiul din Ucraina. Familia ei se află în mijlocul bombardamentelor: „Ai mei, dacă se uită pe geam, văd tancuri şi le e frică să iasă din casă să ajungă la buncăr”

Soția lui Flick este şocată de situaţia apărută aproape peste noapte în Ucraina, ţară în care se află o mare parte din familia ei. Denisa le bate obrazul celor care caută senzaţionalul din acest război şi îşi dau cu părerea despre ce se întâmplă pe frontul de luptă, cu atât mai mult cu cât cele mai multe păreri sunt neavizate.

Soția lui Flick, direct afectată de războiul din Ucraina: „Ai mei, dacă se uită pe geam, văd tancuri”

În timp ce restul lumii caută senzaționalul și profită de situație să își mai dea cu părerea, o parte din familia mea, pe care eu mi-am ales-o, dacă se uită pe geam vede tancuri și se gândește dacă și cum să iasă din casă pentru a ajunge la un buncăr unde sunt alți membrii ai familiei lor. Nu e nimic senzațional în asta”, a scris Denisa Filcea într-un InstaStory.

Citeste si Astrologul Maria Sârbu, previziuni despre soarta lui Putin: „O energie luciferiană călăuzeşte personalitatea lui. Şi dacă el va pica, o altă forţă negativă îl va înlocui”

Soția lui Flick a povestit că recent a vizitat Ucraina și s-a plimbat pe străzi cu prietenele ei, aceleaşi străzi care, acum, sunt populate doar de blindate şi maşini militare.

Nu demult pe aici mă plimbam eu, împreună cu prietenele mele, acum trec tancuri, soldați, explodează bombe și din când în când mai cade o rachetă”, a scris soția lui Flick, la una dintre pozele făcute în orașul Kharkov, pe care a postat-o pe Instagram.

Citeste si Olivia Steer îl ironizează pe preşedintele ucrainean Zelenski: „A fost distribuit în rolul vieţii lui. Nu este un bărbat matur”

Dan Bălan este captiv în Kiev şi se teme pentru viaţa lui

O dramă similară trăieşte şi Dan Bălan, fost component al trupei O-Zone. Războiul l-a prins în Kiev şi, deşi a încercat să-şi plătească cu bani grei ieşirea din Ucraina, acest lucru nu a fost posibil din cauza instaurării legii marţiale. Fiecare civil de sex masculin cu vârsta cuprinsă între 18 şi 60 de ani poate fi chemat oricând la război, din acest motiv ei nemaiavând dreptul să părăsească ţara.