Denisa Manelista, MESAJ DISPERAT PE FACEBOOK, la câteva ore de când a anunţat că este bine

Apel disperat pe pagina de Facebook a Denisei Manelista, la doar câteva ore după ce a acordat primul interviu, în care a vorbit despre boala de care suferă. Se pare că pagina personală a artistei a fost clonată.

06 mai 2017, 19:53
Denisa Manelista, MESAJ DISPERAT PE FACEBOOK, la câteva ore de când a anunţat că este bine

Apel disperat pe pagina de Facebook a Denisei Manelista. Se pare că cineva profită din plin de perioada grea prin care trece interpreta și și-a creat o pagina de Facebook cu numele ei, postând mesaje și melodii, în numele acesteia.

Citeşte şi Denisa Manelista nu mai primeşte în casă decât bioenergeticianul. Cântăreaţa este supărată pe colegii de breaslă

Apel disperat pe pagina de Facebook a Denisei Manelista, la scurt timp după ce a făcut primele declarații

Cite;te ;i Minune pentru Denisa Manelista. Ultimele analize au adus speranţă în familia cântăreţei, doctorii sunt optimişti

„Dragilor, un anunț foarte important! Acesta este singurul cont oficial de Facebook al Denisei! Au apărut foarte multe conturi în aceste zile și apar foarte multe postări unde se vorbește în numele artistei! Doar acesta este contul oficial, după cum vedeți este și verificat de Facebook! Nu mai dați like la toate facebook-urile false că sunteți păcăliți în legătură cu acele postări! O seară frumoasă!”, a fost anunțul făcut pe pagina Denisei Răducu.