Denisa Manelista nu mai primeşte în casă decât bioenergeticianul. Cântăreaţa este supărată pe colegii de breaslă

Denisa Manelista este pe zi ce trece tot mai slăbită. Artista a decis să rupă legăturile cu lumea și să-i selecteze la sânge pe cei care îi trec pragul casei.

RomaniaTV.net
06 mai 2017, 11:26
Denisa Manelista nu mai primeşte în casă decât bioenergeticianul. Cântăreaţa este supărată pe colegii de breaslă

A renunțat la televizor, la internet și este la un pas să renunțe și la telefon. Este supărată tare pe colegii ei de breaslă care nu contenesc să-și dea cu părerea despre starea ei și, se pare, doar un terapeut care lucrează cu bioenergia îi mai trece pragul.

Deși sănătatea îi este tot mai șubredă și medicina modernă nu mai funcționează în cazul ei, Denisa este optimistă și trăiește cu convingerea că se va face bine. Și pentru a-i conserva acest tonus, bărbatul cu are trăiește a devenit mai mult decât protector, aproape agresiv, amenințând că va răspunde cu violență oricăror hărțuiri sau intruziuni nedorite în viața fetei de 27 de ani, potrivit libertatea.

Denisa luptă cu o boală cumplită, ciroza, iar medicii se arată neputincioși în fața stadiului avansat în care se află. Totul a pornit de la o hepatita B nedepistată, iar acum, artista își pune toate speranțele în terapii alternative și produse naturiste.

Citeşte şi Denisa Manelista, premoniţie îngrozitoare sau dorinţă reprimantă