Denisa Manelista a murit fulgerător. Cum şi când a aflat de teribila boală

Denisa Raducu cunoscuta si ca “Denisa Manelista” a murit! De mai bine de trei luni artista s-a luptat cu o maladie necrutatoare la ficat. Artista a incercat tot ce-i omeneste posibil pentru a se vindeca, dar nimic nu a functionat. Blonda a fost la tratamente in strainatate, a mers pe la medicii de renume din Romania, a optat, la un moment dat, si pentru tratamentele naturiste ale unui “vraci”, insa nimic nu i-a facut bine, dimpotriva, situatia a devenit din ce in ce mai grava.

25 iul. 2017, 17:20
Denisa Manelista a murit fulgerător. Cum şi când a aflat de teribila boală

Denisa Raducu a aflat la sfarsitul lunii februarie ca are cancer. Desi stia ca este purtatoare a virusului hepatitei B, artista nu a prezentat grave probleme de sanatate.

Pana cand intr-o zi, brusc, i s-a facut rau.De atunci a inceput si calvarul.

”Aveam de cântat la un botez, parcă. Știam că trebuie să o iau de acasă, așa că am ajuns la ea. Am sunat, a coborât după câteva minute, trebuia să urce în mașină… Era cam palidă”, a povestit, pentru spynews.ro, un apropiat al vedetei.

Inainte de a urca în mașină, Denisa era mai palidă ca niciodată, cu o stare fizică proastă, fără dureri, dar care îi dădea bătăi de cap, a căzut din picioare. ”Denisa a căzut, brusc, din picioare. M-am speriat, credeam că s-a împiedicat. Avea o privire ciudată, nu știam ce să fac. Nu a mai venit la cântarea aia… Apoi am aflat că a mers la spital”, a mai spus sursa citată.

La spital, problemele și oboseala care o încercau de ceva vreme și-au găsit o explicație. Una cruntă, una pe care nimeni nu și-ar fi dorit-o. Denisa suferea de cancer, unul agresiv, o boală care, deja, se instalase în corpul ei și căreia, din păcate, medicii nu mai aveau ce să îi facă.