Denisa Manelista şi-a pierdut virgionitatea? "Da mi-am făcut o relaţie, am un nou iubit şi..."

Publicat: Luni, 23 Februarie 2015 16:55 // Actualizat: Luni, 23 Februarie 2015 16:55 // Sursa: romaniatv.net

Denisa Manelista nu este cunoscută doar pentru faptul că este una dintre cântăreţele de top ale muzicii de petrecere româneşti, ci şi datorită faptului că a recunoscut că încă mai este virgină la cei 25 de ani ai săi. Cu toate că a avut câteva relaţii, cântăreaţa nu a întreţinut niciodată relaţii intime cu vreun iubit. Recent, însă, Denisa Manelista a declarat că trăieşte o poveste de dragoste care o face în momentul de faţă foarte fericită.

Denisa Manelista deşi are 25 de ani a spus că niciodată nu a întreţinut relaţii sexuale cu iubiţii săi. Tocmai din acest motiv ea le-a atras paparazzi-lor curiozitatea, care au urmărit-o îndelung şi care au taxat-o ori de câte ori au avut ocazia.

Recent, Denisa Manelista a fost invitată într-o emisiune tabloid, unde le-a dezvăluit fanilor săi puţin din fericirea sa, dar şi adevăratul motiv pentru care nu doreşte să dea prea multe detalii despre ce i se întâmplă acum.

Denisa Manelista, anunţ surpriză pentru bărbaţi

"Da mi-am făcut o relaţie, am un nou iubit şi sunt foarte fercită, dar mi-am propus să nu vorbesc la televizor despre viaţa mea privat pentru că am văzut că oamenii nu prea apreciază asta şi dau aşa cu noroi. Şi pentru liniştea mea sufletească şi a familiei mele, am decis ca la televizor să vorbesc strict despre cariera mea şi ... să vă mai fac o salată.

Mi s-a părut normal atunci când m-a întrebat o ziaristă, să fiu cinstită şi să spun adevărul, să nu par mincinoasă. Şi a apărut un articol foarte urât cu un titlul de genul "Denisa Manelista şi-a pierdut virginitatea pentru o maşină" şi mi s-a prut foarte urât, a fost prea mult pentru mine şi m-am hotărât să nu mai vorbesc nimic despre viaţa mea privată. Da suntem la început, este o relaţie foarte frumoasă", a declarat Denisa Manelista pentru Antena Stars.

Citeşte şi  Denisa Manelista: "Voi face o nuntă mare"

 

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Denisa manelista dezvăluiri emisiune fericire iubire relaţie viaţă privată virginitate
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
23 feb 17:55
...de top ale muzicii de petrecere româneşti, ci şi datorită faptului că a recunoscut că încă mai …read more ...
23 feb 17:08
...româneşti, ci şi datorită faptului că a recunoscut că încă mai este virgină la cei 25 de ani ai săi. Citește mai departe… Soursa: romaniatv.net ...
23 feb 17:06
...ci şi datorită faptului că a recunoscut că încă mai este virgină la cei 25 de ani ai săi. Citește mai departe… Source: romaniatv.net ...
1
EUR
4.7228
RON
17 Jun
noapte 18 °
zi 32 °
Ultimele joburi adaugate
24 H