Denisa Manelista acceptă ajutor de la Anamaria Prodan. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre starea CÂNTĂREŢEI

Anamaria Prodan s-a oferit să o ajute pe Denisa Manelista să se facă bine, să o ducă în Cuba pentru tratament. Florin Peşte, impresarul cântăreţei, a mărturisit ce decizie a luat familia vedetei.

24 mai 2017, 10:46
Denisa Manelista acceptă ajutor de la Anamaria Prodan. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre starea CÂNTĂREŢEI

Florin Peşte a declarat că artista se simte bine şi că acceptă propunerea venită de la Anamaria Prodan de a merge în Cuba, numai că mai are nevoie să stea câteva zile pentru a-i administra tratament, să poată rezista zborului.

Denisa Manelista a fost la VRACI. Diagnosticul pus este CUMPLIT

„Denisa se simte extraordinar astăzi. A aflat de oferta Anamariei Prodan, au vorbit cu doctorii şi au zis că este ok, doar că mai are nevoie de câteva zile de îngrijiri pentru a rezista zborului. Dacă e nevoie, vin eu în Bucureşti, merg cu ea în Cuba, mă ocup de tot”, a declarat Florin Peşte pentru Cancan.

Denisa Manelista este în STARE CRITICĂ. Apropiaţii fac un ANUNŢ DUREROS

Denisa Manelista se luptă în aceste clipe pentru viaţa ei, fiindcă organismul cântăreţei este copleşit din cauza bolii cumplite. Cântăreaţa are dureri cumplite în zona abdomenului şi a plămânilor, iar momentan medicii se luptă să o menţină pe linia de plutire prin administrarea unui tratament medicamentos foarte puternic.