Denisa Manelista avea programată nunta în octombrie. Dezvăluirea sfâşietoare făcută de unchiul vedetei

Cântăreaţa de manele Denisa Răducu, cunoscută şi ca Denisa Manelista, care a murit, duminică dimineaţă, în locuinţa sa din Bucureşti a fost înmormântată, marţi după-amiază, în localitatea Ştefăneşti, din judeţul Vâlcea.

25 iul. 2017, 11:05
Denisa Manelista avea programată nunta în octombrie. Dezvăluirea sfâşietoare făcută de unchiul vedetei

Unchiul Denisei Răducu de la Ştefăneşti, satul natal al manelistei, a anunţat că în luna octombrie ea voia să facă nuntă cu iubitul său Florin.  Aşadar, aceasta a murit cu aproximativ trei luni înainte de a deveni soţie pentru prima dată.

„Eu zic că a fost exploatată la maximum. Dorea foarte mult să aibă un viitor. Să aibă un copil. Avea nunta prin octombire. Ea urma să se căsătorească. Erau logodiţi. (…) Poate putea să se rezolve problema. Va depăşi mama ei, dar cu greu. Restul vieţii ei o să sufere….” a spus unchiul Denisei exclusiv pentru „Star Matinal”.

Încă de la primele ore ale dimineţii, zeci de persoane au venit să-i aducă un ultim omagiu Denisei Răducu. 

“Foarte multă lume a iubit-o. Toată familia este distrusă. Toţi speram să se facă bine. Chiar am apreciat cum a încercat să ne încurajeze, să ne dea speranţe şi chiar credeam într-o minune. Slăbise foarte mult, era tristă, însă ne încuraja”, a povestit o rudă a Denisei.

Cântăreaţa de manele Denisa Răducu, cunoscută şi ca Denisa Manelista, a murit, duminică dimineaţă, în locuinţa sa din Bucureşti, după ce a intrat în stop cardio-respirator. Tânăra avea 27 de ani.

Un echipaj a ajuns la locuinţa tinerei la ora 04.39, acesta fiind urmat de un al doilea echipaj cu medic.

Tinerei, care se afla în stop cardio-respirator, i-au fost efectuate manevre de resuscitare timp de aproape o oră, după care a fost declarat decesul. 

Fanii cântăreţei de manele Denisa Răducu, care se trata de carcinom hepatocelular, şi-au exprimat regretul pentru dispariţia ei pe platforma de socializare Facebook.

Denisa Răducu s-a născut pe 13 decembrie 1989, la Drăgăşani, judeţul Vâlcea, ea crescând într-o familie de muzicanţi.