Denisa Manelista, făcută PRAF de Dan Capatos. „Când numele tău devine o isterie naţională…”

Dan Capatos a declarat că explicaţiile Denisei Manelista legate de situaţia ei medicală nu au fost suficiente şi că aceasta ar fi trebuit să iasă public şi să transmită un mesaj clar, care să nu lase loc de interpretări.

12 mai 2017, 05:50
Denisa Manelista, făcută PRAF de Dan Capatos. „Când numele tău devine o isterie naţională…”

Dan Capatos a criticat-o dur pe Denisa Manelista.

Denisa Manelista a ajuns din nou, la SPITAL

„Când numele tău devine o isterie naţională, ieşi şi transmiţi un mesaj clar. Ea o lasă aşa, să plutească. Trebuia să iasă şi să spună: vă mulţumesc, sunt aşa… Nu cred că îi face bine. Am dat exemplul lui Gabi Cotabiţă. Poate am îmbătrânit şi am ajuns mistic, dar eu cred că l-a ajutat cantitatea asta uriaşă de mesaje pozitive, a contribuit la minunea care s-a întâmplat. Doamne ajută să fie o strategie şi să nu fie atât de grav. În toată perioada asta, ea pune videoclipuri. Ne gândim la tine, dar ţie îţi arde de videoclipuri”, a spus Dan Capatos.

Denisa Manelista, decizie ŞOC! Medicii sunt DISPERAŢI

Denisa Manelista a vorbit săptămâna trecută despre boala ei: „Am crezut că dacă nu o să mă implic foarte mult, o să se oprească. Am văzut şi am văzut, sunt mii de mesaje şi le mulţumesc. În niciun caz nu e cum s-a speculat în presă. E adevărat că am ceva probleme de sănătate, am fost la Viena, dar nu e aşa cum s-a spus, că am fost gonită. Analizele sunt din ce în ce mai bune. Da, are legătură cu ficatul, dar nu cu ce a făcut Ileana Ciuculete”.