Denisa Manelista, tratată pe bani grei. Familia artistei plăteşte MII de lei pe săptămână pentru medicamente

Denisa şi-a revenit din comă şi a început chiar să vorbească, motiv de speranţă şi bucurie pentru toţi cei care o iubesc. Familia este disperată să-i salveze viaţa şi plăteşte săptămânal o suma importantă de bani pentru tratamentul care i-ar putea salva viaţa.

RomaniaTV.net
09 iul. 2017, 14:41
Denisa Manelista, tratată pe bani grei. Familia artistei plăteşte MII de lei pe săptămână pentru medicamente

Denisa Manelista s-a simţit ceva mai bine în ultimele zile, cu toate că starea ei se degradase teribil. Se pare că tratamentul la care este supusă artista începe să dea în sfârşit roade, astfel că familia consideră că suma destul de mare pe care trebuie să o plătească săptămânal chiar merită.

„De o luna, Denisa a intrat pe mana cunoscutului doctor Moldoveanu! Dupa o serie de investigatii amanuntite, acesta i-a prescris un tratament medical coroborat cu unul naturist pentru cresterea imunitatii. Este singura solutie de vindecare pentru artista si tocmai de aceea, familia nici nu se mai uita la bani atunci cand cumpara doctoriile. De pilda, doar pe o saptamana, ele costa in jur de 30 de milioane vechi, ce mai…o adevarata avere”, au dezvaluit apropiatii manelistei pentru wowbiz.ro.