Denisa Nechifor a pus ochii pe un MILIONAR. „Prinţul” Cristea este ISTORIE

Denisa Nechifor a uitat definitiv de Adrian Cristwea, tatăl fiicei sale, și a pus ochii pe un băiat, întâmplător milionar, vânat de toate fetele de oraș.

26 oct. 2016, 07:09
Denisa Nechifor a pus ochii pe un MILIONAR. „Prinţul” Cristea este ISTORIE

Denisa Nechifor a participat, recent, la un eveniment, unde a mers neînsoţită. La doar o masă depărtare stăteau celebrii frați Kid, adică Bogdan și Răzvan Ghiță, cei doi băieți de oraș care și-au câștigat renumele de Don Juani și datorită mașinilor de sute de mii de euro și sute de cai-putere. Și, evident, și datorită puterii financiare pe care o au, ei fiind, printre altele și oameni de afaceri de succes în domeniul imobiliar.

Anamaria Prodan, despre Adrian Cristea: „Un afemeiat! Asta a fost nebunia vieţii lui, femeile!”

Cum l-a văzut pe Bogdan Ghiță, fostului fotomodel i-au cam sclipit ochii. Iar el, băiat atent, a observat o strălucire ciudată în ochii ei, și, cum era la doar o masă distanță, a început să pare din ce în ce mai atent la formele Denisei, Într-un final cei doi au început să stea de vorbă. Și, normal, cum era petrecere, au și dansat împreună, iar martorii oculari ai momentul susțin, cu tărie, că apropierea fizică dintre cei doi crease în jurul lor un adevărat arc de forță, o tensiune aproape palpabilă, plăcerea lor de a împărtăși senzațiile senzoriale fiind aproape palpabilă, scrie SpyNews.