Denisa Nechifor se gândește să se mute în străinătate: „Îmi doresc de mult să plec din țară!”

Denisa Nechifor a spus recent că intenționează să se mute din România, însă nu oricum, ci în anumite condiții. Fosta iubită a lui Adrian Cristea are o relație la distanță, însă pare că nu ar lua această decizie de dragul iubitul ei.

27 feb. 2023, 16:48
Denisa Nechifor se gândește să se mute în străinătate: „Îmi doresc de mult să plec din țară!”

Denisa Nechifor a oferit un interviu în exclusivitate la Antena Stars, unde a mărturisit că își dorește de multă vreme să se mute din țară. După ce s-a despărțit de fostul fotbalist de la Dinamo, cu care are împreună o fetiță, Denisa și-a refăcut viața, iar acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste, însă la distanță.

Citiți și: Care este relaţia dintre Denisa Nechifor şi Adrian Cristea, la 10 ani de la divorţ: „N-am vrut să rămână copilul cu așa amintiri”

În ce condiții s-ar muta Denisa Nechifor din țară

Aceasta spune că îți dorește să se mute din țară, dar ar lua această decizie doar pentru studiile fetiței sale, Rania sau pentru un job care să-i aducă plăcere.

”Dacă ambii își doresc, da, poate funcționa (n.r o relație la distanță), dar până la un punct. Aș face pasul să mă mut undeva, dar nu cred că m-aș muta pentru cineva, mai degrabă pentru studiile copilului sau pentru un job care să-mi aducă satisfacție.

Eu îmi doresc de mult să plec din țară, dar aici am pus bazele unui business, mă cunosc oamenii, am căpătat un respect, am prieteni, îi am pe ai mei, vedem pe viitor. El nu va veni în România, nu e cazul și nici nu mi-aș dori eu”, a declarat Denisa Nechifor, în exclusivitate, la Antena Stars.

Denisa Nechifor recunoaște că nu își face planuri cu actualul iubit și nici nu se gândește să se căsătorească sau să facă alt copil.

”Femeile trebuie să fie plimbate răsfățate, alintate tot timpul. Eu nu sunt genul care celebrează Valentines Day doar atunci. Vorbesc cu cineva, e și distanța, e destul de complicat că nu e aici, că e foarte departe. Vedem ce o să fie. Nu sunt genul care să-și facă planuri, nici nu-mi stabilesc target privind căsătoria sau un copil, sunt liniștită, asta e important”, a adăugat ea.

Deși o încântă ideea de a se muta în străinătate, vedeta spune că are o viață liniștită în România, mai ales că are un business de succes cu bijuterii de lux.

Citiți și: Fiica lui Adrian Cristea, la un pas de tragedie. În clădire a izbucnit un incendiu: „Era un mega haos”