Fiica lui Adrian Cristea, la un pas de tragedie. În clădire a izbucnit un incendiu: „Era un mega haos”

Fiica lui Adrian Cristea a fost la un pas de tragedie, după incendiul izbucnit pe Şoseaua Nordului. Rania se afla la meditaţii, fix în clădirea a cărui apartament a luat foc. Din fericire, nu a existat nicio victimă în urma incidentului.

13 oct. 2022, 10:43
Fiica lui Adrian Cristea, la un pas de tragedie. În clădire a izbucnit un incendiu: „Era un mega haos”
Fiica lui Adrian Cristea, la un pas de tragedie

Fiica lui Adrian Cristea, la un pas de tragedie. Acoperișul de circa 80 de metri pătraţi a unui apartament de tip penthouse din centru Capitalei, mai exact în complexul Persepolis, din Cartierul Francez de pe Soseaua Nordului, a luat foc acum două zile. Pentru stingerea incendiului au intervenit zeci de pompieri.

Citeşte şi: Ce mascaradă! Clotilde Armand s-a deghizat în pompier la incendiul de pe Nordului ca să o vadă presa! Venise în haine de stradă şi a luat echipamentul unui pompier doar ca să „dea bine” pe cameră!

Fiica lui Adrian Cristea, la un pas de tragedie

Rania, fiica Denisei Nechifor şi a lui Adrian Cristea, se afla în clădirea cu pricina, iar Denisa Nechifor s-a speriat foarte tare. Din fericire, fata plecase de acolo, însă şi casa lor se află în apropiere.

Te panichezi foarte tare în condițiile în care. Eu după muncă eram până la magazin să fac niște cumpărături. M-a sunat mama mea pentru că vasuze la știri că arde un bloc pe Nordului. Apoi am vorbit cu fiica mea care venise acasă după meditații.

Meditațiile care întâmplător sunt chiar în acea clădire, iar eu locuiesc la 200 m. Rania m-a sunat, se uitase pe niște imagini la știri, avea senzația că focul este în blocul unei prietene foarte bune. Am plecat până acolo, am știut că Rania este bine, și m-am oprit direct acolo, era un mega haos.

Rania plecase, era deja acasă. Nici blocul respectiv nu a fost afectat, nici casa mea. Ardea ca o torță, cred că era totul din lemn acolo. Deja oamenii părăsiseră zona, erau sute, zeci de oameni, foarte multe mașini de pompieri. Locuiesc mulți prieteni de-ai mei acolo”, a declarat Denisa Nechifor, pentru Antena Stars.