Denisa Nechifor şi Adrian Cristea, din nou împreună?

Denisa Nechifor s-a relaxat cu ocazia sărbătorilor de Paşte alături de familia ei, dar şi de Adrian Cristea şi fetiţa lor, Rania. Vedeta a mărturisit că a fost acasă la părinţii ei, dar şi la mama soacră.

15 apr. 2015, 10:07

Invitată la emisiunea „Star Matinal”, de la Antena Stars, Denisa Nechifor a spus că s-a simţit foarte bine în compania lui Adi şi familiei lui, s-au distrat şi s-au simţit bine împreună în zilele de sărbătoare.

„Merg zilnic la sala, ieri am fost trei ore. Am mâncat pâine, am mâncat un ou, un pic de drob. Am participat la mâncat, că eu abia am ajuns. Am fost şi la mama soacră. Şi Adi a fost cu noi, dar a fost foarte frumos. (…) Prinţesa primeşte tot ce îşi doreşte, ea nu a vrut nimic de la iepuraş. Are de toate, ce să îşi mai dorească un copil ca ea? Am fost la biserică în noaptea de Înviare şi am plecat aşa cu un zâmbet pe buze. Eu în fiecare an merg la Mitropolie la Iaşi, la Sfânta Parascheva pentru că acolo este locul meu de suflet, acolo m-am rugat, acolo am plâns, am râs încă din liceu şi nu există să fac în altă parte sărbătorile. Mai ales atunci când stai departe de familie, până nu ajungi acolo, nu îţi dai seama cât este de important să fi cu cei dragi care te iubesc necondiţionat.

RĂZBOIUL dintre Adrian Cristea şi Adrian Mutu CONTINUĂ! Bianca a DECIS! Află cine este mai bun la PAT

Am mai stat şi cu familia lui Adi. Mama lui Adi şi tatăl lui şi-au dorit să ne înţelegem, ne mai spun, dar eu vreau binele lui Raniei şi al lui Adi. Iar dacă el are o femeie ok lângă el, nu mă deranjează să fiu eu acea femeie, n-am nicio problemă. El râde când îi spune, e un hoţoman,” a declarat Denisa Nechifor, la emisiunea „Star Matinal”, de la Antena Stars.