Denisa Tănase rupe tăcerea despre divorț. „Au fost multe măști în prima căsnicie”

Denisa Tănase, cunoscută drept una dintre cele mai de succes femei din showbiz-ul românesc, și-a început cariera de la o vârstă fragedă alături de sora ei, Raluca. Ulterior, vedeta s-a reorientat spre business.

15 apr. 2024, 15:30
Denisa Tănase rupe tăcerea despre divorț. „Au fost multe măști în prima căsnicie”

Denisa Tănase s-a făcut remarcată în România datorită carierei sale în muzică. Artista a cântat de la vârsta de numai 12 ani alături de sora ei, Raluca. „Bambi”, formația muzicală formată din Denisa și sora ei, Raluca, a luat ființă în anul 2000. Piesa „Doi ochi căprui” a fost cea care i-a adus pe deplin succesul la acea vreme, însă asta nu a făcut-o să rămână în domeniul muzicii, așa că drumul vedetei s-a schimbat. După ce a renunțat la muzică, Denisa Tănase s-a reorientat spre business. Fosta solistă Bambi a deschis o afacere cu parfumuri. Acum deține peste 60 de magazine din România, dar și din străinătate și atinge cifre de afaceri uimitoare. Pe lângă business-ul cu parfumuri, Denisa a preluat frâiele și în domeniul imobiliar alături de soțul ei, Mircea Brânzei.

În trecut însă, Denisa Tănase a mai fost căsătorită cu Cornel Brotac. În 2015 cei doi au divorțat. În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, antreprenoarea a vorbit despre căsnicia ei din trecut și despre problemele care au făcut-o să divorțeze.

Citește și: Ce echipe de la Asia Express au fost trimise acasă. Favoriții fanilor au părăsit competiția

Cu ce traume se confruntă Denisa Tănase

Față în față cu Denise Rifai, antreprenoarea a recunoscut că fosta căsnicie nu a fost roz și că mai multe traume pe care le avea au ieșit la suprafață.

„Au fost multe măști și-n prima căsnicie, și-n copilărie și este un lucru la care eu lucrez în prezent, inclusiv prin terapie și prin ceea ce fac, să mă accept pe mine așa, să-mi accept suferințele, să-mi accept momentele în care îmi este greu, să-mi accept lacrimile atunci când ele simt nevoia să apară, nici măcar pe ele nu le acceptam și e foarte interesantă călătoria asta”.

„O căsnicie nu se termină că ești foarte fericit sau că e foarte bine acolo. Noi am trecut amândoi prin momente mai puțin plăcute și evident au fost momente în care plângeam în casă, îmi ștergeam lacrimile, ieșeam din casă și aveam o emisiune TV”, a mărturisit Denisa Tănase, în emisiunea lui Denise Rifai.

Citește și: Iulia Albu a dat totul pe față! Vedeta a recunoscut că a apelat la ajutorul medicului estetician. ”Sigur că am un secret. Există un singur doctor în care am încredere”