Denisa Tănase şi soţul ei, lovitură 60 de milioane de euro în Dubai. Afacerile cu care au cucerit capitala luxului VIDEO

Denisa Tănase şi soţul său, Mircea Brânzei, au dat lovitura în Dubai. Mai întâi prin afacerea cu parfumuri MyGeisha, apoi prin agenţia lor imobiliară.

06 apr. 2022, 10:51
Denisa Tănase şi soţul ei, lovitură 60 de milioane de euro în Dubai. Afacerile cu care au cucerit capitala luxului VIDEO
Denisa Tănase şi soţul ei, lovitură 60 de milioane de euro în Dubai

Denisa Tănase şi soţul ei, lovitură 60 de milioane de euro în Dubai. Afacerea cu parfumuri a luat fiinţă de la câteva arome create într-un laborator, iar prin agenţia imobiliară au înlesnit vânzări către clienţii români de zeci de milioane de euro.

Denisa Tănase şi soţul ei, lovitură 60 de milioane de euro în Dubai. Afacerile cu care au cucerit capitala luxului

Denisa Tănase şi Mircea Brânzei au fost invitaţii podcast-ului lui Mihai Morar, care a mers la Dubai.”Este noua America. Mulţi oameni vin în Dubai, e Lumea Nouă şi şeicul este un vizionar. A reuşit să se adapteze atât de repede, încât şi-a deschis porţile pentru toată lumea şi lumea iubeşte să vină în Dubai”, a spus Mircea Brânzei în podcast-ul „Fain şi simplu”, care a detaliat de unde vin banii: „Pe partea de magazine, MyGeisha şi satisfacţia clienţilor noştri, iar pe partea de real estate în Dubai, am bătut un record la care nici eu, nici dezvoltatorii de aici nu s-au aşteptat. Aproape 150 de apartamente vândute, din decembrie până acum, peste 60 de milioane de euro”.

Denisa de la „Bambi” a făcut primul milion de euro! „Muncesc zi de zi, fără oprire!”

„Venind cu Denisa de mai multe ori pe an aici, cu parfumurile, eram fix înainte de pandemie, la sfârşitul lui decembrie-începutul lui ianuarie şi aveam avion. Cu o seară înainte, am zis să „testăm şi noi bogăţia”, să părem interesaţi de proprietăţile din Dubai, să mergem la o vizionare, Ne gândeam că nu ne puteam apropia de Dubai, unde e totul e lux şi opulenţă, dar pentru români chiar e accesibil”, a mai spus Mircea Brânzei. Cei doi au investit un avans în două proiecte, unul între Dubai Marina şi Palm, de 350.000 de euro, iar celălalt un studio în zona Palm, de 170.000 de euro. „Ne-a venit ideea să facem un  site-ul de imobiliare pentru a ne putea plăti apartamentele şi am început să le recomandăm şi altor prieteni şi au fost şi alţii care au avut încredere în viziunea noastră. Încet, încet, am început să facem bani din recomandări, iar acele sume din comision ne-au ajutat să ne plătim ratele. Iar acum, ca semn de recunoştinţă, îi recompensăm pe clienţii noştri pentru recomandările pe care ni le fac”, a mai spus soţul Denisei Tănase.

Denisa de la Bambi s-a măritat pe Riviera Franceză FOTO

Cei doi au acum şapte proprietăţi în Dubai, pe care le plătesc în rate direct la dezvoltator. „Dubai este locul în care să-ţi creşti copiii în siguranţă. E cel mai sigur loc, după Elveţia. Fără droguri, cu peste 800.000 de camere cu recunoaştere facială, în maxim două ore eşti găsit oriunde ai fi. În Dubai trăiesc peste 200 de naţionalităţi. Este oraşul fericirii. Şcolile sunt foarte bune, au o infrastructură foarte bună”, a mai spus Mircea Brânzei.