Denisa Tănase, succes în afacerea cu parfumuri. Artista a deschis 25 de magazine într-un singur an

Denisa de la Bambi pare că a găsit cheia succesului în afaceri. S-a lansat de mică în industria muzicală, iar acum și-a deschis propria afacere cu parfumuri. Aceasta a deschis 25 de magazine în ultimul an.

17 nov. 2020, 09:05
Denisa Tănase, succes în afacerea cu parfumuri. Artista a deschis 25 de magazine într-un singur an

Pasionată fiind de industria parfumeriei, Denisa Tănase și-a deschis propria afacere, după ce a urmat un curs la Paris, la una dintre cele mai renumite școli de parfumerie din lume, înfiinţată de Guerlain.

Citește și: Carmen Rădulescu, simptome de Covid la criză biliară: „N-am vrut să chem Ambulanţa. A fost groaznic”

În prezent Denisa are propriul brand de parfumuri și produse cosmetice, My Geisha, pe care îl îmbunătăţeşte pe zi ce trece. Aceasta a reușit să deschide 25 de magazine, în toată țara, într-un an. În luna decembrie urmează să deschide cel de-al 26-lea magazin la Viena, dar și un magazin în regim de franciză la Bruxelles.

“Avem deschideri de magazine noi, urmând ca în decembrie să ieşim şi în afara ţării. Magazinele erau parte din proiectul nostru şi, în ciuda pandemiei, nu vrem să ne modificăm planurile, vrem să mergem înainte. E un act de curaj din partea noastră, dar vrem să mergem mai departe! Se simte şi la noi pandemia, dar încă mai putem să ne mişcăm. Noi am ales să ignorăm puţin ce se întâmplă şi să riscăm, să avem acţiuni de dezvoltare chiar şi în perioada asta, să fim curajoşi. Nu ştim dacă e o dovadă de nebunie, dar este un act de curaj, cu siguranţă!”, a povestit pentru Click!.

Denisa a introdus-o și pe sora sa în afacere. Raluca s-a lăsat mai greu, însă acum este implicată și dedicată afacerii. Mai mult decât atât, aceasta vine alături de sora sa la cursuri.

“Pe Ralu încerc să o conving de câţiva ani să vină în acest business, practic de când am început. Ea nu era atrasă de zona asta, i se părea ceva nou, iar teama de noutate o trăgea înapoi, acum însă s-a integrat perfect, îi place foarte mult să lucreze în această industrie, este super implicată şi dedicată şi facem echipă bună împreună, vine cu mine la cursuri”, a mai spus Denisa.

”Ne dorim să diversificăm şi gama de produse cu o linie de make-up. Avem acum în producţie în Coreea gama de skin, brand propriu. Vom avea şi seruri, creme, produse de make-up. Ne-am deschis o fabrică deja din perioada stării de urgenţă, atunci am produs dezinfectant, dar ne vom dezvolta pe partea de parfumuri şi produse cosmetice. Scopul acestei fabrici este să nu producem doar pentru noi, ci şi pentru alte firme, să dezvoltăm industria parfumeriei în România, pentru că este total inexistentă la noi în ţară”, a mai spus Denisa Tănase.